dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Higuain sokat fejlődött"

"Higuain sokat fejlődött"

Max Allegri az Atalanta elleni bajnoki találkozó kezdő tizenegyéről, Rugani és Kean kihagyásáról és a triplázásról is beszélt a sajtókonferenciáján.

Ma este 20:45-től Bergámóban lép pályára a zebracsíkos alakulat, ahol egy győzelemmel már nagyon közel kerülhetnének a következő, zsinórban hatodik Scudettójukhoz.

„Nem igaz az, hogy egyes védők csak a bajnokságban, míg mások pedig a Bajnokok Ligájában tudnak jó teljesítményt nyújtani. Választanom kell, de az a fontos, hogy jó teljesítményt nyújtson mindenki, aki pályára lép. Végülis a Juventusnak az a célja, hogy megpróbálja megnyerni mind a három kiírást. Ebben pedig minden egyes játékosnak nagyon fontos szerep jut, ahogyan ezt a korábbi sajtótájékoztatómon is elmondtam. Akár az utolsó percben beállt játékos egyetlen labdaérintése is sorsdöntő lehet egy mérkőzésen.”

„Ami Ruganit illeti, nem biztos, hogy ott lesz a nevezett játékosok között, mert tegnapelőtt kapott egy kisebbet, de nem tűnik komolynak, ám a zúzódása még nem múlt el. Tegnap külön edzett, és holnap már bevethető lesz.”

„Moise Kean egy bokasérülés miatt maradt ki, amelyet még a Viareggio tornán szedett össze és még nincs megfelelő fizikai állapotban, így holnap a Primaverában fog szerepelni.”

„A védelemben Dani Alves, Chiellini, Bonucci és Alex Sandro fog játszani, a kapuba pedig visszakerül Buffon. A szokásos négyes támadósor várható elöl. Khedira játszani fog, mert a Monaco ellen eltiltás miatt nem lehet ott, Pjanic is ott lesz a kezdőben, mert a Genoa ellen pihent.”

Higuain két gólra van a góllövőlista első helyezettjétől, Ön szerint egy gólkirályi cím megkoronázná az első Juventusban töltött idényét?

„Higuain egy rendkívüli játékos, nagyon fontos dolgokat csinál, ráadásul rengeteget segít a csapatnak. Utóbbi tekintetében sokat fejlődött. Azért jött ide, hogy nyerjen, egy olyan csapathoz csatlakozott, amely már korábban nyert. Szerintem minden a legjobb úton halad vele és a csapattal kapcsolatban is.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció