dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Nincs probléma a hosszabbítás kapcsán"

"Nincs probléma a hosszabbítás kapcsán"

Max Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón számos témát érintett, a városi derbin túl a bajnokok ligája, az olasz kupa döntő, sőt a szerződéshosszabbítás is szóba került.

„Az Atalanta-Monaco-Torino hármas bizonyos szempontból hasonló játékot követel, ugyanis mindhárom csapat esetében technikás és gyors játékosokról van szó. A derbi? Remek hangulatra számítok, pláne, hogy a supergai tragédia évfordulójával esik egybe a mérkőzés. Ami a tragédiát illet, kizárólag a tisztelet merülhet fel, a színek nem számítanak. A szurkolóknak is ezt kell szem előtt tartaniuk. Belotti és Mihajlovic? Belotti egy született bajnok, az olasz válogatott jövője. Sinisa gyakran megtekinti a meccseinket, úgyhogy felkészült lesz. A kezdő? A probléma, hogy még én sem tudom. Az edzést követően döntöm el. Olyan játékosaim vannak, akik lehetővé teszik, hogy változtassak, még akkor is, ha van egy bizonyos sorrend a a kereten belül.”

„Buffon és Totti? Neto fog játszani. Totti helyzetét pedig nem szeretném kommentálni, mivel gyakorlatilag ő az egyedüli, aki még nem szólalt meg az ügyben. Hihetetlen karriert tudhat magáénak, egyedülálló játékosról van szó. Belotti és Higuain? Nem lehetnének fent egyszerre a pályán, taktikai változtatást követően sem. Marchisio remekül játszott szerdán, kezd formába jönni, azonban nem hiszem, hogy a Torino ellen pályára lépne, Bonucci viszont ott lesz a kezdőben. Dybala és Belotti Európa legjobb tehetségei közé tartoznak. Az olasz bajnokságot sokat kritizálják, de ki ide jön, az rengeteget fejlődik, főleg taktikai szempontból.”

„Pontokra van szükségünk, hogy biztossá váljon a bajnoki cím, illetve a Bajnokok Ligája döntőjében sincs bérelt helyünk. Amennyiben bejutunk a döntőbe, előbb az Olasz Kupa döntőjében kell helyt állnunk. A csapat remek fizikális és mentális állapotban van, a Monaco ellen remek eredményt értünk el, de a játékot tekintve többet várok el. Nem lesz egyszerű az út júniusig. Ez elkövetkezendő 20 nap az elszántságról kell, hogy szóljon, minden pillanatnak olyannak kell lennie, mint az utolsónak. Mindig a másnap járhat a fejünkben, nem a szezon utolsó mérkőzése. Jelenleg egy dolog biztos, az Olasz-Kupa döntő. A másik döntő kedden dől el, és a bajnokság is csak akkor, ha már matematikailag véget ért a versenyfutás.”

„Buffon és Ronaldo két példakép, Gigi talán még inkább, köszönhetően a korának. Nyíltság és profi hozzáállás jellemzi őket és az áldozatkészség sem idegen számukra, ami nagyon hiányzik a mai fiatal játékosokból, akik 30 perc játék után már fenoménnak érzik magukat. Pedig a remek képességek mellett fejben is nagy játékosnak kell lenni.”

„A hosszabbítás? Nincs értelme erről beszélni, most és korábban sem volt. Egyeztetni fogunk, amikor alkalmunk nyílik, azonban semmilyen probléma sincs.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció