dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Dybala BL ígérete

Dybala BL ígérete

Legutóbbi interjújában Dybala kitért a csapattársainak tett ígéretére, a Roma elleni összecsapásra, és a szabadrúgásversenyre, ahol Alessandro Del Piero lesz az ellenfele.

„Először akkor találkoztam a jelenlegi csapattársaimmal, amikor meghívtak, hogy élőben tekintsem meg a 2015-ös BL döntőjét, Berlinben.” – kezdte interjúját „La Joya”.

„A repülőn velük utaztam vissza Olaszországba, és itt remek alkalmam nyílt, hogy picit közelebbről is megismerjem őket. Üdvözöltek, és Marchisio azt mondta nekem, hogy vissza kell vágniuk, vissza kell térniük a BL döntőbe.”

„Erre a mondatára örökké emlékezni fogok, és mostmár velem együtt, újra itt vagyunk. Remélem ezúttal más lesz a hangulat hazafelé…”

A Juventus elvesztette a legutóbbi döntőjét, június 3-án Cardiffban köszörülheti ki ezt a csorbát, előtte pedig megnyerhet két másik fontos trófeát, köztük a sorozatban hatodik megszerzett Scudettoval.

„Roma az egyik kedvenc városom, itt debütáltam Palermo játékosként, így különleges is. Nagyon koncentráltak vagyunk, és tudjuk, hogy nem lesz könnyű.”

„Igaz, hogy egy döntetlen már elég lenne, de mi mindig győzni akarunk. A Romának rengeteg jó játékosa van, nem csak Francesco Tottiból állnak, de azért remélem lesz alkalmam köszönteni őt. Roma az övé, egy gladiátor.”

Van egy másik ígéret is Dybalától, mégpedig egy szabadrúgás párbaj Alessandro Del Pieroval – és Buffonnal a kapuban.

„Beszéltünk róla, de szerencsére várnunk kell ezzel június 3-ig. Örülök, hogy Gigi is csatlakozott.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció