dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Számomra Buffon minden idők legjobbja"

"Számomra Buffon minden idők legjobbja"

Paulo Dybala biztosra veszi, hogy a Juventus nem fog döntetlenre játszani vasárnap a Roma ellen, pedig már azzal is matematikailag bajnokok lennének.

A Juventus a hetet egy Monaco elleni BL-döntőbe jutással kezdte kedden, ahol a Real Madrid lesz az ellenfele, most pedig a bajnoki cím bebiztosításával zárhatná vasárnap a Roma elleni idegenbeli bajnokin.

„Nagyon fogunk figyelni a vasárnapi találkozóra, mert tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk.” – kezdte a Sky Sportnak adott nyilatkozatát Dybala. „Igaz, hogy egy döntetlen is elég lenne, de mi mindig győzelemre játszunk. A Roma ellen sosem könnyű, mert jó játékosokból álló csapata van.”

Az argentin csatár véleményét a Juventus hálóőréről, Gigi Buffonról is kikérték.

„Számomra Buffon a legelső, a világ összes legjobbjai között. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy együtt játszhatunk vele, amit rettentően élvezünk és reméljük, hogy ez még sokáig így marad.”

A La Joya a Juventus korábbi játékosáról, Zidane-ról is beszélt a sajtónak, aki most a BL-döntős Real Madrid vezetőedzőjeként nézhet farkasszemet korábbi csapatával.

„Szívesen játszottam volna Zidane-nal, mert hát mindenki ismeri a kvalitásait. Csodáltam a technikáját, ahogyan a pályán mozgott, és ahogyan kicselezte az embereket, ráadásul mindezt játszi könnyedséggel. Mindenki láthatta milyen kiváló játékos, most pedig edzőként is bizonyít. Szerintem jól össze tudtunk volna játszani a pályán.”

Természetesen Allegrit is megemlítette Dybala.

„Úgy gondolom, hogy sokat fejlődtem a Juve mentalitásának köszönhetően, amely azt jelenti, hogy mindig győzni megyünk fel a pályára, teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Tudjuk, hogy az edző nagyon fontos számunkra, nekem személy szerint rengeteget segített az elmúlt két évben abban, hogy játékosként és emberként is fejlődjek, nem beszélve arról, hogy mennyire jól be tudott illeszteni az új szerepkörömbe.”

„A legjobb formám a Barcelona elleni két mérkőzésen volt. Fizikailag kiváló állapotban voltam, nagyon hittem magamban, szerintem azok volt a karrierem legszebb pillanatai. A kedvencem a Barcelona elleni második találatom, a Palermo elleni szabadrúgásgólom mellett.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció