dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Győzelemre születtünk"

"Győzelemre születtünk"

A Juventus elnöke, Andrea Agnelli nyilatkozatában a Juventus mellett az olasz bajnokság szerepéről beszélt, illetve azon kritikákra is válaszolt, melyek szerint a Juventus sikere a többi klubhoz képesti gazdasági erőfölényéből adódik.

„Már hét éve tudhatom magam a Juventus elnökének. Úgy gondolom, hogy a Juventust kritizálni meglehetősen reduktív, előbb mindenkinek a saját klubjával kellene foglalkoznia. Elég összehasonlítani a Juve 2010-es bevételét azon csapatokéval, akik rendszeresen kritikával illetnek minket. A Serie A-ban megindult a változás, ugyanis sorainkban tudhatunk egy olyan remek üzletembereket, mint Palotta a Roma élén, a milánói csapatok esetében pedig a Suning és Yonghong Li. Újra versenyképessé kell válnunk minden szempontból. Az egy remek lehetőség, hogy négy klub indulhat a Bajnokok Ligájában, egyben azonban felelősség is, amelynek meg kell felelni.”

„Tavaly a Bajnokok Ligája második legnézettebb mérkőzése a Bayern-Juve volt, kizárólag a döntőt tekintették meg többen. Be kell hoznunk a lemaradást a többi bajnoksággal szemben, Olaszország célja nem lehet más, mint az, hogy újra a legerősebb ligaként tartsák számon. A Juventus továbbra is a fejlődést tartja szem előtt, többek között remélve, hogy ezzel a bajnokság színvonalát is tudjuk emelni.”

„2010-ben a cél egyértelműen a győzelem volt, nem véletlenül köszönt vissza folyamatosan a beszédeimben. A sportban az a gyönyörű, hogy minden évben a nulláról kell újrakezdened. Részemről elvárás, hogy július elsején mindenki meg legyen győződve a klubnál arról, hogy mindent megnyerhetünk. A Juventus győzelemre született.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció