dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Del Piero olasz játékosokat igazolna

Del Piero olasz játékosokat igazolna

Alessandro Del Piero volt válogatott csapattársa, Francesco Totti helyzetével kapcsolatban fejezte ki sajnálatát, de a nyilatkozat során a Juve vezetőségének is üzent.

„Ki volt jobb, én vagy Totti? A játékosokat osztályokra bontom, Totti pedig az élvonalban szerepel. Sajnálom, ahogy Luciano Spalletti bánik Tottival? Azt sajnálom, hogy ennek a történetnek vannak szomorú pillanatai, de így alakult. Az igazság az, hogy Totti, Spalletti és a klub tudna kizárólag erről érdemben nyilatkozni. Játszatnám-e Tottit a Genoa ellen? Egyértelműen igen.”

„A Bajnokok Ligája? Én örökre Juve szurkoló maradok, a szívem a klubhoz láncoltam, így természetesen a döntőben is az ő sikerükért szorítok. Teljes szívemből reménykedek, azonban az eszem is azt mondja, hogy a Juve képes legyőzni a Real Madridot.”

„Milyen játékosokat ajánlanék a Juve vezetőségének? Egy ilyen nagy átigazolási időszakot követően, ahol több külföldi top játékos is érkezett, ideje az olasz játékosokra helyezni a hangsúlyt, ahogy mindig is tette a klub. Kik azok az olasz fiatalok, akik méltóak a Juventushoz? Sok tehetség hívta fel magára a figyelmet az elmúlt években, ott van például Belotti és Insigne, bár nem hinném, hogy a Torino és a Napoli elengedné őket.” 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció