dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Csak a győzelem fogadható el"

"Csak a győzelem fogadható el"

Max Allegri a Crotone elleni mérkőzés alatt szeretné letudni a Scudetto sorsát, a holnapi találkozó a Bajnokok Ligája döntője kapcsán is sorsdöntő lehet.

„Holnap szeretnénk Scudettót ünnepelni. Muszáj bebiztosítanunk a bajnokságot. Az Olasz Kupa döntőn fantasztikus eredményt értünk el, még egy csapat sem nyerte meg három egymást követő alkalommal, ebből pedig erőt meríthetünk a továbbiakra.”

A Crotone elleni győzelem matematikailag is lezárná az idei versenyfutást.

„Két remek edzésen vagyunk túl, holnap remek teljesítményre és győzelemre számítok. A Crotone az elmúlt hét meccsén 17 pontot gyűjtött, ha nem tévedek, akkor ebből 10-et idegenben. Kevés gólt kapnak és nagyon veszélyesek a kontráik. Nyugodt játékra lesz szükség, de látni akarom a győzni akarást a Roma elleni vereséget követően.”

„Dybala rendben van. Holnap Buffon kezd, előtte pedig Dani Alves, Bonucci, Chiellini és Alex Sandro kap lehetőséget a védelemben. Claudio Marchisio kipihente az Olasz Kupa döntőt, holnap játszani fog. Elégedett vagyok a srácok munkájával. Nagyon szép szezont futunk, azonban vasárnap délután a szurkolókra is szükségünk lesz, most ez a legfontosabb mérkőzés, ugyanis a Scudettóról dönt.”

„Egy döntő nem olyan meccs, amin játszani szeretnél, hanem győzni. Mivel gyakorlatilag már látni sem akarjuk egymást, megígértem a játékosoknak, hogy ha holnap három ponttal hagyjuk el a pályát, akkor kapnak pár szabadnapot. Utána pedig felkészülhetünk Cardiffra.”

Az elmúlt hetek során meglehetősen visszaesett a Juventus bajnoki teljesítménye.

„Erre nem kell tudományos magyarázatot keresni. Talán pszichológiai tényező játszik szerepet, a csapat túlságosan kitámadt és a végén kaptunk egy gólt az Atalanta ellen. A labdarúgás már csak ilyen, néha olyan meccseket húzol be, ahol nem érdemled meg, máskor úgy kapsz ki, hogy az ellenfélnek alig van helyzete. A Roma elleni mérkőzés második félidejére megfelelő válasz volt az Olasz Kupa döntő, és holnap is ilyen hozzáállást várok el.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció