dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Szerencsés vagyok, hogy már tavaly is ünnepelhettem"

"Szerencsés vagyok, hogy már tavaly is ünnepelhettem"

Paulo Dybala a Juventus zsinórban megszerzett hatodik Scudettóját követően értékelte a csapat szezonját és természetesen szót ejtett a BL-döntőről is.

Az argentin tehetségnek ma délután egy gyönyörű szabadrúgásgóllal vette ki a részét a Crotone felett aratott 3-0-s hazai Juventus győzelemből, melynek köszönhetően a Bianconeri ismét bezsebelhette a Scudettót.

„Nagyszerű érzés gólt szerezni és aztán így ünnepelni. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt tavaly is megtehettem. Amit most megtapasztalunk, egyedülálló. Megnyerni a Scudettót és a Coppa Itáliát majd nem sokkal később pedig pályára léphetünk a BL-döntőn – de tisztában vagyunk azzal, hogy min megyünk keresztül és teljes szívvel harcolunk.”

A La Joya egy különleges gólörömöt mutatott be csapattársával, Dani Alvessel.

„Minden nap ezt csináljuk, amikor az edzésen vagyunk. Dani ezen egy kicsit módosított a héten, ami végül szerencsét hozott.”

„Szerencsére nem kezdtük olyan rosszul a szezont, mint tavaly. Folyamatosan uraltuk a bajnokságot, így megérdemelten nyertük meg az újabb Scudettót. Nem igazán voltak rossz periódusaink, most pedig már a harmadik megnyerhető kupáért szállunk majd harcba.”

A szezon fordulópontja az volt, amikor Allegri 4-2-3-1-es rendszert kezdte el használni. A játékosok hogyan reagáltak erre?

„Sokan veszünk részt a támadásokban, az edző nagyon összerakott minket, és ez a rendszer különösen tetszett nekünk, mert többen kerülhettünk a kapu elé. Egy kicsit szigorúbban kell játszani, de működik.”

Vajon jóízűen fog aludni a Cardiffból visszafele tartó járaton a BL-finálét követően?

„Remélem, hogy Cardiffban nem tudok majd aludni az ünneplés miatt. A döntő előtti este pedig mielőtt lefekszem, el fogom képzelni azt, ahogyan a csapatom magasba emeli a trófeát.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net
Előző cikk: « "Nem akarok ajándék Aranylabdát"
Következő cikk: Jöhet a BL »

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció