dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

„Gliknek nincs méltósága”

„Gliknek nincs méltósága”

Gonzalo Higuain képtelen megbocsájtani Kamil Gliknek, a Monaco védőjének, amiért őt a mérkőzésen megtaposta.

A kettejük közötti csúnya incidens a Bajnokok Ligája elődöntőjének második körében történt, amikor a korábbi Torino játékos Glik rátaposott Pipita lábára.

„Nincsenek szavaim erre a szabálytalanságra”- nyilatkozta az argentin kiválóság a Corriere dello Sportnak.

„Értelmetlen, előjel nélküli és abszolút méltóságmentes volt. Az egész világ látta, amit tett és még az őszintesége sem volt meg abban a pillanatban, se a mérkőzés után, hogy odajöjjön és elnézést kérjen. Sajnálom őt, mert meg akart sérteni, de nem sikerült neki.

Az argentin sztár érzelmeit láthatóan nagyon felkorbácsolta az eset. Az egész csapat próbálta őt nyugtatni, több-kevesebb sikerrel.

"Átlátszó vagyok. Ha boldog vagyok, le lehet olvasni az arcomról. Ha boldogtalan, azt egyértelműen látni. Nem szeretek kétszínűsködni, mert akkor mindkét oldalam hamis lenne, ezért mindent, amit érzek azonnal kifejezek. A foci nagyszerű, de a legfontosabb az életben az egészség. Ha történik valami elszomorító a pályán kívül vagy belül, akkor rosszul fog menni a játék. Mindig azt teszem, amit édesanyám mondott nekem: Tégy mindent maximális szenvedéllyel. Mi nem vagyunk robotok. Szívünk van, szemünk, orrunk, fülünk, családunk, barátaink és egyenlő jogunk, hogy élvezzük az életet, nyilvánvalóan a futball szabta kötelességekkel. Az élet hamar elmegy, ezért mindig azt kell tenned, ami boldoggá tesz.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net
Előző cikk: « Llorente: Jól érzem magam
Következő cikk: Conte csend »

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció