dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

"Főleg a fiatalokra koncentrálunk"

"Főleg a fiatalokra koncentrálunk"

Giuseppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában a Keitát övező pletykákról, a BL-döntőről, valamint saját, illetve Allegri jövőjéről beszélt.

A Juventust az elmúlt hetekben többször is szóba hozták a támadóval, de a Bianconeri sportigazgatója cáfolta a pletykákat.

„Keita már a Juventus játékosa? Egyáltalán nem”- kezdte a Radio Rainak adott nyilatkozatát Marotta. „Ő a Lazio játékosa és még van egy éve a szerződéséből. Figyeljük őt szerintem jó játékos, de jelenleg nem folynak tárgyalások. Érdeklődünk, de higgadtan kezeljük a dolgokat.”

„Caldarát már leigazoltuk, de még az Atalantánál marad és ugyanez igaz Spinazzolára is. Főleg a fiatalokra fókuszálunk.”

Marotta természetesen Allegri helyzetéről is beszélt, akit már számtalanszor szóba hoztak az Arsenal együttesével, miután onnan vélhetően távozni fog Arsene Wenger.

„Amikor idejött, általános szkepticizmussal fogadták, de mostanra kiérdemelte mindenki bizalmát. A klub és az edző közötti kapcsolat nagyszerű és minden feltétel adott a folytatáshoz. De természetesen még nem beszéltünk a folyatatásról, mert most a Bajnokok Ligája döntőjére kell fókuszálnunk. Három évvel ezelőtt hirtelen kellett elválnunk Antonio Contéval és azt a legmegfelelőbb módon tettük. A csapat és a keret is kedvező volt ahhoz, hogy egy új edzőt befogadjon. Allegri a legjobb módon szállt be, minden tapasztalatát az együttes rendelkezésére bocsátotta.”

Végül pedig a június 3-ai Real Madrid elleni BL-döntőről is szót ejtett Marotta.

„Tudjuk, hogy sokat fejlődtünk az elmúlt két évben. Néhány olyan játékossal egészültünk ki, akik már korábban megnyerték ezt a trófeát, mint például Mario Mandzukic vagy Dani Alves. Allegri tapasztalt, mi pedig meg akarjuk nyerni a döntőt.”

„A jövőm? Nagyon jó kapcsolatot ápolok az elnökkel, Andrea Agnellivel és egy győztes csapatot hoztunk létre.  Ez büszkévé tesz.  Előbb vagy utóbb eljön a vége, de nem most. Nagyon vágyunk még további győzelmekre.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 bobesz » 2017-05-23 10:33

Kicsit aggódom, hogy Marchi a díjátadón miért küszködött annyira a könnyeivel. Remélem nem ez volt az utolsó meccse otthon.....
Forza Juve!
Forza Marchi!
bobesz
bobesz

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció