dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

A Juventusnak újra kell pozícionálnia magát

A Juventusnak újra kell pozícionálnia magát

Max Allegri figyelmeztett arra, hogy a Juventus olyan magas szinten van, ahol szükséges új szemszögből gondolnia a magával szemben támasztott elvárásokra, és meg kell tanulnia, hogy ilyen eredmények mellett hogyan tartja fenn a játékosok érdeklődését.

Az edző idén is duplázott, sorozatban már harmadik éve így van ez. Idén már csak a Real Madrid parancsolhat megálljt a torinói csapatnak.

„Mindenek előtt annak a hat játékosnak kell köszönetet mondanunk, akik most ünnepelték a sorozatban begyűjtött hatodik Scudettot. Ők már legendák.” – nyilatkozta az edző a Mediaset Premiumnak.

„Részt vettem velük az ünneplésben, gratulálok a srácoknak. Rendkívüli dolgokat vittek véghez, és rendkívüli dolgok állnak még előttük.”

Beppe Marotta nyilatkozata alapján a Juventus Allegrivel képzeli el a jövőt, de a végső döntés az edző kezében van.

„Igazából a vezetőség és az én kezemben. Boldog vagyok itt, azonban még nem beszéltünk a folytatásról. Le fogunk ülni, és átbeszéljük azt, hogy mi vár ránk. A Juventus olyan magas szintre ért, amely szintet nem könnyű fenntartani. Ütköztetnünk kell a magunkkal szemben támasztott elvárásokat. Ha ezek egyeznek, nem látom az okát, hogy miért ne folytathatnánk együtt.”

„Ma reggel átfutott az agyamon, hogy hol voltam 10 éve, Sassuolotól Cagliariig. Büszke vagyok a Milannal és a Juventussal megnyert címekre, de még a saját pályafutásomban is hosszú út áll előttem.”

„Nem hiszem, hogy olyan sokáig fogok edzősködni, de imádom a futballt. Sok a nyomás rajtam, de élvezem.”

„Remélem, hogy még nem értem el a korlátaimat. Remélem, hogy még ennél is jobb lehetek. Ha ez nincs meg bennem, akkor miért csinálnám? Ezzel a győzelemmel a Juventus történelmébe írtuk magunkat.”

„Szerdán lesz az első edzésünk, két nap pihenőt kaptak a fiúk. Mosolyogtam a meccs előtt, a Crotone nehéz ellenfél volt taktikailag, de az érzések megváltozhatnak egy összecsapás alatt. Ha így játszottunk volna három hónappal ezelőtt, könnyebbnek tűnt volna a dolgunk, így picit másabbnak hatott a véghajrá.”

A forduló pont egyértelműen a január, a Fiorentina elleni mérkőzés, és a 4-2-3-1 volt.

„Át kellett törnünk a korlátainkat idén. Úgy éreztem az előző felállással mindent elértünk, amit el lehetett, fel kellett pörgetnem az agyakat.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció