dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

A támadósorba érkezhet az első igazolás

A támadósorba érkezhet az első igazolás

Az újságírók beindították a pletykaáradatot, napról napra újabb neveket dobnak be a Juventus kapcsán, Marotta tegnapi nyilatkozata, miszerint a támadószekció erősítésre szorul, pedig csak olaj a tűzre. Az olasz portálok szerint a lenti négy játékosból kerülhet ki a befutó, adott esetben befutók.

Keita Baldé, a Lazio fiatal szélsője már hetek óta téma Torinóban, azonban a Gazzetta dello Sport mai száma szerint a Milan és az Inter is beszáll a versenybe, utóbbi klub esetében Ivan Perisic esetleges távozása gyorsíthatja fel az eseményeket.

Patrik Schick a másik olyan olasz élvonalbeli támadó, aki az idei mercato során kerülhet egy magasabb polcon szereplő klubhoz, a Tuttosport szerint a játékos választása a Juventusra esett, a Bajnokok Ligája döntője után pedig a pont is kerülhet az ügy végére. Marotta hajlandó kifizetni a 25 millió eurós kivásárlási árat, a kérdés gyakorlatilag az, hogy a következő szezont hol kezdi meg Schick. Ferrero, a Sampdoria tulajdonosa szeretné még egy évre a csapatnál tartani, azonban a hírek szerint a játékos inkább fekete-fehérben bizonyítana.

A Sky Sport értesülései szerint a tegnap délutánt Fabio Paratici Leonadro Parades ügynökének társaságában töltötte. Nem ez az első átigazolási időszak, ahol felmerül a Roma középpályásának neve, maga a játékos is megerősítette, hogy már többször közel került a klubváltáshoz, azonban a hírek alapján ezúttal nem csak az ő jövője volt téma, hanem Angel Di Maria esetleges nyári átigazolási is szóba került, ugyanis őt is Pablo Sabbag, Parades ügynöke képviseli.

Ezzel szemben a Tuttosport hetek óta hivatkozik arra, hogy a Juventus fő nyári célpontja nem más, mint Federico Bernardeschi, akiért a BL döntőt követően el is kezdődhetnek a tárgyalások. A 23 éves olasz válogatott szerződése 2019-ben lejár, a szerződéshosszabbítás pedig feltűnően régóta húzódik. A találgatásokat tovább erősíti a mondhatni Juve specialista Romeo Agresti beszámolója, miszerint a napokban megtörtént az első kapcsolatfelvétel a játékos ügynökével. Érdekességként megemlítendő, hogy 2016 tavaszán Allegrit arról kérdezték, hogy ki a legtehetségesebb olasz játékos, aki már akkor Bernardeschire nevezte meg, pedig a Fiorentinában az idei szezonja sikerült igazán fényesre.   

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció