dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Nem félünk a Real Madridtól"

"Nem félünk a Real Madridtól"

Beppe Marotta a mai mérkőzés előtti nyilatkozatában már a Bajnokok Ligája döntőre és a nyári átigazolási időszakra hangolódott.

„Bízunk az Edző döntésében, aki mérlegelt a mai kezdő kialakításakor. Egyértelmű, hogy szeretné megtartani a magas koncentrációs szintet, mivel egy nagyon nagy teszt vár a csapatra. Massimiliano Allegri az egyik legjobb edző a világon és úgy gondolom, hogy ez az éra még közel sem ért véget. Megkezdtük az első lépéseket a piacon, ahogy más klubok is. Nem könnyű olyan játékosokat találni, akik képesek emelni a szinten. Két lehetőségünk van, olyan fiatal tehetségeknek adunk lehetőséget, mint Paulo Dybala, vagy már befutott sztárokat próbálunk megszerezni, akik tapasztalatot és mentalitást biztosítanak.”

„Az olasz bajnokság olyan, mint a Giro d’Italia, ahol végül a legjobb kerül ki győztesen. A Bajnokok Ligájában ezzel szemben rengeteg a váratlan tényező, ennek ellenére a statisztikák igazolják, hogy megérdemelten vagyunk a döntőben. Tiszteljük a Real Madridot, de nincs bennünk félelem. Felkészültebbek vagyunk, mint két évvel ezelőtt. Tudjuk, hogy bajnokok szerepelnek a sorainkban, akik egészen a végsőkig harcolni fognak, még egy ilyen kiváló ellenféllel szemben is.”

Gianluigi Donnarumma szerződéshosszabbítása megakadni látszik, egyes jelentések szerint a nyáron elhagyja Milánót.

„Donnarumma remek hálóőr, a Milan részéről a megtartásán kell, hogy dolgozzanak. Gigi Buffon egyelőre még velünk van és ő egyértelműen az egyik legjobb a posztján. Figyelembe véve a karrierjét, megérdemelné az Aranylabdát.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció