dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Amikor egy legenda beszél két legendáról...

Amikor egy legenda beszél két legendáról...

A Juventus egyik visszavonuló legendája egy még aktív, és egy már edzőként tevékenykedő legendáról beszélt a sajtónak a Bajnokok Ligája-beli döntőt megelőzően.

Buffon idáig két BL-döntőt játszott pályafutása során, ám először a Milan, később pedig a Barcelona ellen szenvedett vereséget csapatával, így nem véletlen, hogy most már nem bír várni arra, hogy pályára lépjen élete harmadik nagy fináléján Cardiffban a Real Madrid ellen, amelyről egykori csapattársa Del Piero is nyilatkozott.

„Ne kérdezzenek arról, hogy ki az esélyes, mert nincs” – kezdte a Marcának adott nyilatkozatát a Juventus korábbi legendája, Alessandro Del Piero. „Két kiváló csapatról beszélünk, amelyek megnyerték a hazai bajnokságaikat és jelenleg a legjobbak.”

„Buffon? Már őrülten várja a döntőt. Nem bír tovább várakozni. Alig várja, hogy az égbe emelhesse a trófeát, ő lesz az egyik kulcsember a mérkőzésen, ebben biztos vagyok.”

„Zidane? Amikor együtt játszottunk a Juventusban, nagyon megértettük egymást. Mindig segíteni akart a csapattársain és kiváló technikával rendelkezett. Nem számítottam rá, hogy edző lesz belőle, de az egyik legjobb tulajdonsága az volt, hogy nagyon jól tudta olvasni a játékot. Ezért hozott mindig jó döntéseket és nyert meg mindent.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció