dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

CR7: „Remélhetőleg Buffon rosszul fog játszani”

CR7: „Remélhetőleg Buffon rosszul fog játszani”

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid támadója reméli, hogy Gianluigi Buffon rossz napot fog kifogni szombat este.

 

A Bianconeri bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a címvédővel fog megmérkőzni Cardiffban szombat este.

A Juve a stabil védelméről ismert, de a portugál szupersztár bízik benne, hogy az Öreg Hölgy hátsó sora nem fog remekelni az este folyamán.

„A csapat remekül érzi magát, keményen dolgoztunk és felkészültünk a mérkőzésre az elmúlt hét folyamán.” – mondta Ronaldo a Mediaset Premiumnak.

„Minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy felkészüljünk a döntőre. A csapattársaimmal együtt készen állunk és tudjuk, hogy egy rendkívül erős csapattal fogunk megmérkőzni, de nyugodtak vagyunk és pozitívan állunk a találkozóhoz.”

„Magabiztos játékkal legyőzhetjük a Juventust. Bármi megtörténhet egy döntőben, de biztosak vagyunk benne, hogy jól fogunk játszani és nyerni fogunk. Ugyanúgy állunk hozzá, mint a tavalyi évben: nyerni akarunk.”

„Ez-e a két legjobb csapat? Úgy gondolom, hogy mivel mindkét csapat eljutott a Bajnokok Ligája döntőjéig ez a két legjobb együttes ebben az évben Európában.”

„Nagy csata lesz, a Juve egy nagyon erős védelemmel rendelkező csapat, míg nekünk nagyon erős támadósorunk van. Természetesen reméljük, hogy a végén a Real fog győzni.”

„A legapróbb részletekig le kell mennünk, hogy megtaláljuk a különbségeket. Éppen ezért remélem, hogy a Real a lehető legkevesebbet fogja hibázni, míg Buffon és a Bianconeri védelme rossz napot fog kifogni.”

Ronaldo a La Sextának is nyilatkozott és optimista volt a csapata esélyeit illetőn.

„A Real Madrid mindig favorit. Attól hogy úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk a jobbak, nem hiányzik belőlünk a szerénység. A pályán szeretnénk megmutatni, hogy mi vagyunk a legjobbak.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció