dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

"Mi érdemeljük meg jobban"

"Mi érdemeljük meg jobban"

A csapat gólvágója, Gonzalo Higuain volt csapata ellen bizonyíthatja, hogy képes jól teljesíteni a döntő pillanatokban. A Tuttosport faggatta az egy éve érkezett támadót.

„Jó formában vagyok. Izgatott lennék? 11 éve játszok Európában, így volt időm elsajátítani, hogy az érzelmeket kordában tudjam tartani. Továbbra is érzek kötődést a Napoli és a Real Madrid kapcsán, de ez a múlt. Mindent meg fogunk tenni a trófeáért. Problémám lenne a döntőkkel? Ha gólt lövök holnap, akkor ne keressetek interjúért…”

„Augusztusban azt mondtuk, hogy kiemelkedő év áll előttünk, az idő pedig elérkezett a szüretre. Allegri azt mondta, hogy remek döntőre számít? Úgy legyen. Kemény, de egyben gyönyörű mérkőzés vár ránk. Az egész csapat készen áll. Egy álom válna valóra, mi érdemeljük meg a legjobban.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#8 Suker10 » 2017-06-08 23:24

1998-ban bejutott az akkori csapat, de azt sem nyerték meg. Ott is kicsi volt a különbség. Ha elengedik a védelem két meghatározó alakját, akkor
esélyt sem látok. Ki fog védekezni? Ki lesz a csapat vezére? 1996-ban azért nyert a csapat, mert nem volt nála jobb. Bármelyik csapatot legyőzték. Többször legyőzték az akkor verhetetlen Ajaxot. Miért? Mert hatalmas egyéniségek voltak a csapatban. Nem a taktika miatt.

Idézet - kotam:
Láttam a meccset,2-1-nél még bíztam,a 3-1 letaglózott,a 4-1 pedig olyan volt, mintha kést forgatnának bennem.Ennek ellenére én nem tudok olyan pesszimista lenni mint itt sokan.Fáradtak voltak a fiúk,sok meccs volt a lábakban,fejben már nyaraltak stb.Bármi lehetett.Csalódottak vagyunk,de azért az kicsit meredek hogy majd 20 év múlva legközelebb,meg hogy nem lesz már váza a csapatnak.Most kellene újult erővel szurkolnunk,és bíznunk a csapatunkban.
Suker10
Suker10

#7 Suker10 » 2017-06-08 23:10

Valószínűleg azért, mert nem láttad az 1997-es döntőt.
Nagyon hasonló meccs volt, de az akkori csapat sokkal erősebb volt egyénileg a mostaninál. Ennek ellenére simán kikaptak, mert semmi nem sikerült azon a meccsen. Nem volt elég szerencsés a csapat, arra lehetett azt mondani. Itt ennek alig volt nyoma. A Real Madrid minőségibb kerettel rendelkezik. Nagy elszántságra lett volna szükség, ezt kevés játékosnál fedeztem fel, nem küzdöttek eléggé, fejben is feladták. Pjanic próbálkozott, Mandzukic kiválóan játszott, de mást nem tudnék kiemelni. Dybala nagyon el volt nyomva, ahogy Higuaín is. Morata különbséget jelentett volna.

Idézet - kotam:
Láttam a meccset,2-1-nél még bíztam,a 3-1 letaglózott,a 4-1 pedig olyan volt, mintha kést forgatnának bennem.Ennek ellenére én nem tudok olyan pesszimista lenni mint itt sokan.Fáradtak voltak a fiúk,sok meccs volt a lábakban,fejben már nyaraltak stb.Bármi lehetett...
Suker10
Suker10

#6 kotam » 2017-06-07 08:31

Láttam a meccset,2-1-nél még bíztam,a 3-1 letaglózott,a 4-1 pedig olyan volt, mintha kést forgatnának bennem.Ennek ellenére én nem tudok olyan pesszimista lenni mint itt sokan.Fáradtak voltak a fiúk,sok meccs volt a lábakban,fejben már nyaraltak stb.Bármi lehetett.Csalód ottak vagyunk,de azért az kicsit meredek hogy majd 20 év múlva legközelebb,meg hogy nem lesz már váza a csapatnak.Most kellene újult erővel szurkolnunk,és bíznunk a csapatunkban.Ha Serie B után egyeduralkodók tudtunk lenni Olaszországban, és Európában is tényezővé tudtunk válni,akkor szerintem bízhatunk abban is,hogy lesznek ennél még jobb szezonjaink is.Most a mercato alatt hozzáigazítjuk a keretet is a taktikához,és újrakezdjük,aho gy Marchisio is mondta.
+1
kotam
kotam

#5 u2roka » 2017-06-03 23:26

Idézet - delpi113:
Ez szégyen volt! A 11 éves kisfiam a legnagyobb juve drukker( miközben minden más gyerek a Bacelonanak vagy Realnak)drukkol,és végre eljutottunk ide és ezt mutattuk, ez semmi nem volt!! Neki Dibala a példaképe nem ez a pöcs Ronaldo(mint minden más gyereknek),de most mi van mit mondjak neki!?

Gratulálok a kisfiadhoz, nekem két kislányom van, hatalmas Juve rajongók, de nyilván nem szembesülnek azokkal a problémákkal pl. a korosztályukban , mint a fiad (hogy minden fiú Real/Barca illetve Rinyáldó rajongó).
Elszúrtuk, a két 7 millás évi fizetést kereső csatárunk egyszerűen nulla volt, Buffonnak sajnos nem volt esélye a megpattanóknál. Ez van. Sergio Ramos azért elmehetne már a p*csába. Undorodom ezektől.
Még egy dolog: hogy mit mondj a fiadnak? Amit én fogok reggel a lányaimnak (nem nézhették végig a mérkőzést, kicsik még): innentől még jobban kell szurkolni a csapatnak, mert nagyon nagy szükségük van a támogatásra! FORZA JUVE!
+1
u2roka
u2roka

#4 Suker10 » 2017-06-03 23:17

Gyakorlatilag az egész szezon nem ért semmit. Ha nem történik valami csoda (szerintem nem fog), akkor minimum 5-6 év, amire újra eljuthat a csapat a döntőbe. Az rengeteg idő. Ez a keret már nem is lesz meg. Addigra viszont a váz hiányozni fog (a teljes védelem, középpálya). Ez egy paradoxon. Ráadásul bármikor képesek elveszíteni egy döntőt. Mindig lesz legalább egy csapat jobb kerettel. Ha jövőre nem jutnak a döntőbe, akkor 20 éven belül esély sincs a győzelemre. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy újra bejutnának a döntőbe (kiszámíthatósá g, változás a keretben, a csapat játékában, fásultság). Vagy olyan játékost igazolnak, aki bármikor képes eldönteni egy meccset, vagy senkit. Itt nem számít a taktika, ha van egy olyan játékos az ellenfélnél, aki eldönti a meccseket.
−1
Suker10
Suker10

#3 delpi113 » 2017-06-03 22:59

Ez szégyen volt! A 11 éves kisfiam a legnagyobb juve drukker( miközben minden más gyerek a Bacelonanak vagy Realnak)drukkol ,és végre eljutottunk ide és ezt mutattuk, ez semmi nem volt!! Neki Dibala a példaképe nem ez a pöcs Ronaldo(mint minden más gyereknek),de most mi van mit mondjak neki!?
+1
delpi113
delpi113

#2 Suker10 » 2017-06-03 22:27

Ez nagyon sima volt...
Egy dolog döntött: sokkal nagyobb nevek vannak a Real Madridnál.
A védelem katasztrófa volt. A támadókat elnyomták. Középpálya nem is létezett.
Suker10
Suker10

#1 manizso » 2017-06-02 12:27

Ez a legnagyobb igazság !!!!!! Mi érdemeljük meg a legjobban !!!
manizso
manizso

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció