dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"A végsőkig, Forza Juventus"

"A végsőkig, Forza Juventus"

Leonardo Bonucci a csalódottságának adott hangot, míg Claudio Marchisio már a jövőbe tekintett a Real Madrid ellen elveszített BL-finálét követően.

„Csalódottság van, létezik ilyen. Azt gondoltuk és el is hittük, hogy eljött az idő. Sajnos nem így lett. Gratulálok a Real Madridnak a győzelemhez” – olvasható Bonucci Instagram oldalán. „Ami továbbra is büszkeséggel tölt el az az, hogy részese lehetek ennek a csapatnak. Két trófeát is begyűjtöttünk idén és egyedülálló dolgot vittünk véghez. Jár ugyanakkor a taps a szurkolóinknak, akik mindig a csapat mellett voltak és továbbra is ott lesznek, mindegy, hogy vereséget szenvedünk, vagy éppen nyerünk. A végsőkig velünk vannak.”

A második félidőben Miralem Pjanicot váltó Marchisio is üzent a szurkolóknak az Instagramján.

„Nem azért ültem ide, hogy leírjam a sajnálkozásainkat, amelyet jelen pillanatban érzünk, és amit a szurkolóink éreznek, legyen ők a világ bármely pontján. Az ellenfelünk elismerést érdemel a fináléban mutatott teljesítményéért. De ugyanakkor mi sem szégyenkezhetünk a szezonbeli teljesítményünk miatt, annak ellenére sem, hogy ez a találkozó nem úgy végződött, ahogyan szerettük volna. A szezonunk tele volt érzelmekkel, kemény pillanatokkal. Nagyon intenzív volt, amelyet a tegnapi mérkőzés is tükrözött, tele érzelmekkel és kemény pillanatokkal.”

„ÚJRA KEZDJÜK. Ez kell, hogy a mottónkként szolgáljon jelenleg; újra kezdeni és fejlődni, folytatni az álmainkat és elérni a céljainkat. A végsőkig, Forza Juventus.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció