dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Nainggolan videón keresztül üzent

Nainggolan videón keresztül üzent

Az AS Roma és a csapat középpályása, Radja Nainggolan ebben az idényben is trófea nélkül maradt, legutóbbi sikerük 2008-ban született, amikor elhódították a Coppa Italiát, bár akkor még a belga játékos nem tartozott a római klub kötelékébe.

 A hírek szerint a belga játékos a hét elején a Juventus-szurkolók céltáblájává vált, amire a Roma játékosa egy videón keresztül reagált.

„Nagyszerű este ez. Jelenleg a válogatottal edzőtáborban vagyok, pedig a többiek már régen a vakációjukat töltik. Persze vannak olyanok is, akik számára még nem ért véget a szezon és akadnak olyanok is, akik pihenésképpen kiruccantak Cardiffba.”

„Ezt a videót azért készítettem, hogy megfelelő választ adjak azoknak, akik megtaláltak engem és eléggé elbízták magukat. Ilyet nem szabad tenni egy mérkőzés előtt! Kíváncsian várom, hogy azok, akik sértegettek, válaszolni fognak-e erre a videóra. A Juventus szurkolóira gondolok egészen pontosan, de elég fárasztó ilyen sokáig élőben bejelentkezni, biztosan sokat kivehetett belőlük a mérkőzés.”

„Három nappal ezelőtt még nagy volt a mellény! Most mit mondtok?” 

Az említett videót IDE kattintva tekintheted meg!

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 kotam » 2017-06-07 08:00

Közönséges semmirekellő.Ma jd akkor odafigyelek a sok hülyeségre amit folyamatosan összehord,ha elért valamit Olaszország Arsenaljával.
kotam
kotam

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció