dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

A volt középpályás lehangoló véleménye

A volt középpályás lehangoló véleménye

Nem csitulnak az érzelmi hullámok, a Juventus BL-döntős teljesítménye miatt. A korábbi Juve középpályás Angelo Di Livio is csalódottságának adott hangot.

Beszélt a Juventus összeomlásáról és külön kihangsúlyozta negatív benyomását Higuain főleg második félidei teljesítményéről.

„Mi történt? Először is azt kellene tudni, mi történt az öltözőben?”-kérdezi az Il Mattino újsgírójának válaszolva.

„Az első félidő végén és a második félidőben összeomlott a csapat. Nagyon fontos lehet az idegi tényező, valamint az, hogy az első félidőben elfogyott az összes energiájuk.”

„Aztán a második félidőre teljesen eltűntek, fizikai és pszichológiai szempontból is egy katasztrófa volt a Juventus.”

„Ahhoz, hogy egy megfelelő jó szintet tudjon játszani a csapat, a legjobb játékosok kellenek. Én azt hiszem, a Bianconeriből még hiányzik néhány játékos, néhány egyéniség, akik minőségi ugrást tudnának adni a csapatnak.”

„Hogy kiben csalódtam a legjobban? Természetesen Higuainban. Sokat vártam Pipitától, legalábbis minőség és éhség tekintetében.”

„Más benyomást keltett bennem, mint ahogy a többiek is. Senki nem volt a Juvéban, aki a különbséget jelentette volna. Higuain lehetett volna az egyik, de számomra ő egy nagy csalódás. Negatív hatással volt rám.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció