dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„Szerencsétlen szezon volt”

„Szerencsétlen szezon volt”

Marko Pjaca ügynöke, Marko Naletilic szerint a fiatal játékos nagyon peches szezonon van túl, azonban biztos benne, hogy Pjacára fényes jövő vár és a Juventus meghatározó játékosa lesz.

 A fiatal horvát támadót sérülések hátráltatták, ezért alig jutott szerephez ebben a szezonban. Pjaca tavaly nyáron érkezett a Dinamo Zagreb csapatától, akit nagy tehetségnek tartottak számon.

„A srác nagyon szerencsétlen szezonon van túl, hiszen a két súlyos sérülés megtörte a lendületét. Sajnos idén nem volt lehetősége, hogy a legtöbbet hozza ki magából, azonban amikor egészséges volt, akkor megmutatta a benne rejlő potenciált. Mindenki úgy véli, hogy Marko egy nagyszerű játékos.”

„A legmagasabb színvonalon képes játszani, a Juventus jövőjének egyik fontos láncszeme lesz.”

„A rehabilitáció? A terápia igen jól halad, jelentős javulást értünk el. Nem tudom pontosan megmondani a felépülésének idejét, azonban az orvosa csodát tesz a játékosokkal, így szeretnénk, ha minél előbb bevethető lenne.”

„Véleményem szerint inkább egy hónappal később lépj pályára, mint erőlteted a dolgot és újra lesérülsz. A legfontosabb, hogy ne helyezzünk nyomást a játékosra a mihamarabbi visszatérést illetően.” 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció