dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Verratti elhagyja a PSG-t

Verratti elhagyja a PSG-t

A L’Equipe információi szerint Marco Verratti kérvényezte a távozását a PSG vezetőinél. A hírek szerint a Juventus, vagy a Barcelona lehet a következő állomás.

A francia sport napilap vasárnapi száma szerint Verratti találkozott a PSG új sportigazgatójával, Antero Henriquével, és elmondta neki, távozni szeretne Párizsból.

A játékos ügynöke, Donato Campli az elmúlt hónapokban többször figyelmeztette a csapatot, hogy ügyfelének csupán a francia bajnokság kihívásai már nem jelentenek elég motivációt.

Verratti egy olyan együttesbe szeretne szerződni, ahol reális esélye van, hogy Bajnokok Ligáját tudjon nyerni, így két klub maradt igazán versenyben a kegyeiért.

Úgy tűnik tehát, hogy a Juventus és a Barcelona között nyílt harc lesz a játékos aláírásáért – még akkor is, ha Verratti régebben bevallotta, hogy nagy Juventus szurkoló volt.

A licitek 80 millió eurótól kezdődhetnek, de ez például a tavaly, Higuainért kifizetett összegnél is kevesebb, így az átigazolásra tényleg reális esély nyílik.

2012-ben 12 millió euróért vette a PSG a Pescarától egy meggyőző Serie B-s szezon után. Verratti még sohasem játszott a Serie A-ban.

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció