dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„Megállapodásról egyelőre nem tudok”

„Megállapodásról egyelőre nem tudok”

A Sevilla elnöke, Jose Castro elismerte, hogy megkezdik a tárgyalásokat a Juventusszal Steven N’Zonzi ügyében, azonban egyelőre nincs információja arról, hogy a játékos egyezségre jutott volna az olasz bajnokkal.

 A hírek szerint kifejezetten Max Allegri kérte a Bianconeri vezetését, hogy szerződtessék a francia középpályást, aki korábban megfordult a Stoke City és a Blackburn Rovers csapatában is.

„Nem kell elsietnünk a dolgokat. Tárgyalni fogunk a Juventusszal, de még nem tudjuk, hogy ezen a héten sikerül-e tárgyalóasztalhoz ülni. Egyelőre nincs információm arról, hogy N’Zonzi megállapodott volna a Juventusszal.”

A francia játékos a Sevilla alapemberének számít, hiszen a bajnokságban 35 mérkőzésen lépett pályára, aminek köszönhetően 3000 perc feletti játékidővel büszkélkedhet. A bajnokságban két gól fűződik a francia nevéhez, azonban a posztja miatt ez nem meghatározó adat. Ami viszont figyelemre méltó, hogy szűrő középpályásként csupán 7 sárga lapot kapott és egyszer sem jutott a kiállítás sorsára.

További információk

  • Forrás: football-italia.net
Előző cikk: « Áldozatok Schickért
Következő cikk: Mahrez a célkeresztben »

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció