dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„Costa igen, De Sciglio nem”

„Costa igen, De Sciglio nem”

A Juventus trénere, Max Allegri a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában a klub kiszemeltjeiről tett említést.

 Allegri tagadta, hogy De Sciglio leigazolása terítéken lenne, ugyanakkor megerősítette, hogy a Bianconeri fő célpontja Douglas Costa, továbbá Bernardeschi is a potenciális kiszemeltek közé tartozik.

„Úgy gondolom, hogy a következő szezon fő feladata a labdarúgásunk minőségének javítása lesz, aminek köszönhetően uralni tudjuk a mérkőzéseket a fontos összecsapások alkalmával is.”

Douglas Costa ügynöke találkozott a Juventus vezetőivel egy esetleges átigazolás ügyében, azonban a bajor csapat 50 millió eurót szeretne kérni a brazil játékosért.

„Ő egyike az általunk kiszemelt játékosoknak, aki rendkívül tehetséges.”

Allegrit Bernardeschi helyzetéről is faggatták az újságírók.

„Ő egy olyan fiatal játékos, aki nagy lehetőségeket rejt magában, főként a válogatott számára. De Sciglio? Nem, a védelemben minden a legnagyobb rendben.”

Majd arról kérdezték a Mistert, hogy N’Zonzi leigazolását valóban ő szorgalmazta-e.

„Nem szokásom ilyet tenni. Pusztán beszélek a klub vezetőivel és ők felkeresik az olyan játékosokat, akik elérhetőek a piacon és képesek minőséget hozni a csapathoz. Ezért sem beszélhetünk kérésről, hiszen nem tudunk bárkit a csapathoz csábítani.”

„Patrik Schick még nem a Juventus játékosa, ezért nem beszélhetek róla, azonban egy olyan játékosról van szó, aki képes váratlant húzni.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net
Előző cikk: « Valencia-Everton csata Lemináért
Következő cikk: Napi hírek »

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció