dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Napi hírek

Napi hírek

Ma is sok minden történt, úgyhogy ezt most egy cikkben foglaljuk össze, kezdve Donnarumma ügyével természetesen!

A Milan volt sztárjai is megszólaltak a játékos ügyében, Giovanni Galli és Daniele Massaro is azon a véleményen van, hogy a kapus végül a Juventusnál köt ki.

Mint ismeretes Donnarumma ma közölte a Milan vezetőségével ügynökén, Mino Raiolán keresztül, hogy nem fogja meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, így többek között a Real Madrid, a PSG, és a Juventus előtt is nyitva áll az ajtó, hogy megszerezze a kapus játékjogát.

Eközben az Everton és a Juventus között megkezdődtek a puhatolózások Mario Lemina esetleges átigazolásáról.

A játékos 10.5 millió euróért érkezett tavaly a Marseille-től és most ennek a duplájáért távozhatna, ha a két klub vezetőinek sikerülne megállapodniuk.

Akik ennek örülnének, azoknak jó hír, hogy ma Milánóban találkozott Vincenzo Morabito közvetítővel Beppe Marotta és Fabio Paratici, akik a játékos átigazolásáról tárgyaltak. Konkrétumok még nincsenek.

Szintén az Evertonnal összefüggő hír, hogy Keita Baldé a Milan után őket is elutasította azért, hogy végül a Juventusnál folytathassa pályafutását.

A szenegáli válogatott szerződése 2018-ig szól a Laziónál, és már többször is elutasította a szerződéshosszabbítási ajánlatokat a klub részéről.

Két 27 millió euróról szóló ajánlatot is visszadobott már csak azért, hogy a Juventusnál folytathassa. Ügynöke szerint a zebracsíkos mez az egyetlen vágya.

A Juventus eddigi legmagasabb ajánlata 20 millió euró volt.

Schick készen áll az orvosi vizsgálatokra.

Ez a vizsgálat a jelentések szerint Lengyelországban fog megtörténni, hiszen a játékos jelenleg ott tartózkodik a cseh U21-es válogatottal.

A Juventus elfogadta a Sampdoria követelését, és 30.5 millió eurót fizet a szélső szolgálataiért. Sok hír volt erről az átigazolásról az elmúlt napokban. Az, hogy még nem hivatalos, az az orvosi vizsgálatok hiánya miatt volt így, de ezt most áthidalni látszik a lengyelországi megoldás.

Jelentések szerint Douglas Costa is közel került Torinóhoz, miután a Juventus és a Bayern München vezetői megállapodtak egy nagyjából 40 millió eurós ajánlatban.

A müncheni klub 50 millió eurót szeretne a játékosért, de a Juventus kérésére engedhet az árból, hiszen a két klub között legendásan jó az átigazolási kapcsolat, elég csak Vidalra, Comanra, és Benatiára gondolni.

A mai utolsó átigazolási hírünk N’Zonzival kapcsolatos.

A játékosnak van egy 40 millió eurós kivásárlási záradék a szerződésében, amit a Juventus csak részletekben szeretne kifizetni.

Az eddigi sok tárgyalás amiatt volt, mert a Sevilla ebbe nem akart belemenni, de úgy látszik, hogy a Juventus nyomásának engedve elfogadnák a részletfizetést is a középpályásért.

A kérdés már csak az, hogy a Juventus tényleg N’Zonzit akarja-e, vagy más alternatívák után néz.

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció