dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

A belemet is kihajtom

A belemet is kihajtom

Riccardo Orsolini megígérte, hogy, ha kell hordágyon kell majd levinni az edzések után, amint a Juventushoz kerül.

Orsolini Torinóban kezdi meg az idei előszezont, miután Dél-Koreában az U20-as világbajnokságon megmutatta, miért is nevezik őt a csapat legjobbjának.

„Van még egy kis jetlag a hazatérés után, de boldog vagyok, és elégedett.” – nyilatkozta a korábbi Ascoli játékos a Tuttosportnak.

„U20-as VB? Úgy érzem meccsről meccsre magabiztosabb lettem. Nem nekünk kellett volna hazajönnünk…”

„Ha az Ascoli kiesett volna, az óriási probléma lett volna, de ehelyett túlélték a srácok. Nem tudtam visszatartani a könnyeimet tudva, hogy ez az utolsó meccs amit itt játszok. Ez a klub mindig a szívemben lesz, és nagyon hálás leszek nekik.”

„Van Basten? Megtiszteltetés volt vele találkozni, ő a múlt egyik legnagyobb bajnoka.”

„Messi és Aguero? Nagyon különös, hogy korábban mindketten ennek a tornának a gókirályai voltak, most pedig úgy tekintünk rájuk, mint ijesztő szörnyekre. Ez viszont egy bíztató jel számomra, hogy ne adjam fel, és hogy adjak bele mindent.”

„Juventus? Megtisztelő, hogy szemet vetettek rám januárban, és hogy meg is vásároltak. De ennek a pillanatnak nem az érkezésről, hanem a búcsúról kell szólnia. Mindig magamat kell adnom, akkor jutok előre.”

„Ennek ellenére, amint hazatérek Torinóba, egy új fejezet nyílik. Remélem szerencsés leszek, tudom, hogy a belemet is ki kell majd hajtanom, még a védekezésben is.”

„Ha egy akkora bajnok, mint Mandzukic képes ehhez hozzászokni, akkor nekem kétszer annyira kell hozzászoknom.”

„Azért választottam a Juventust, mert egy nagyon értékes jövőképet vázoltak fel nekem a fiatal játékosokkal kapcsolatban.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció