dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Donnarumma? Megfontolandó"

"Donnarumma? Megfontolandó"

Beppe Marotta nyilatkozatában a klub átigazolási terveiről a megszokottnál többet is elárult, többek között Donnarumma kapcsán is tett egy erős utalást.

Gigio Donnarumma bejelentése, miszerint nem hosszabbít a Milánnal, meglehetősen felkavarta az állóvizet, Beppe Marotta is reagált a történtekre.

„A klubok egyre nehezebben tudják kezelni az ilyen szituációkat, a fiatal játékosok tekintetében radikális a változás. Profik egyengetik az útjukat annak érdekében, hogy minél többet kihozzanak a karrierjükből, ez pedig gyakran ellentmond a nevelőegyesületük érdekeivel. Ez tény. Változtatnunk kell a szabályozáson, valamilyen szintű védelem meg kell, hogy illesse a klubokat a beléjük fektetett munkáért cserébe."

„A Juventus megpróbálja-e leigazolni? Az egyértelmű, hogy indokolt a lehetőség megvizsgálása. Amikor egy játékos átigazolási listára kerül, akkor meg kell próbálnunk. Bejelentkeztünk volna érte? Nem, még nem.”

Az újságírók arra voltak kíváncsiak, hogy megismételheti-e magát a múlt évi mercato.

„Ismét egy Higuain kaliberű igazolás? Nem, az egy kivételes eset volt. Patrik Schick? Nincs hivatalos átigazolás, de követjük a helyzetét. Egyértelműen a jövő játékosa.”

Marotta megerősítette a híreket, Alex Sandro valóban felkerült Conte kívánságlistájára.

„A Chelsea egy nagyon nagy ajánlatot tett Alex Sandóért. Mi visszautasítottuk, azonban manapság a játékosok döntenek a jövőjükről."

Dougles Costa neve hetek óta a címlapokon, úgy tűnik nem hiába.

„Köszönhetően a Bayern engedélyének, felvettük a kapcsolatot a játékos ügynökével, viszont a német klub részéről egy olyan árat kell meghatározniuk, amit el tudunk fogadni. Andres Iniesta? Nem elérhető.”

Végül Neto helyzetét tisztázta a klub sportigazgatója.

„A játékos kérésének megfelelve, elérhető a klubok számára. Milan? Egyelőre még nem futott be ajánlat részükről."

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció