dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

A FIFA fegyelmi eljárást indított

A FIFA fegyelmi eljárást indított

Paul Pogba 2012-ben ingyen csatlakozott a Juventus keretéhez, majd tavaly nyáron rekordot jelentő 105 millió euró, plusz bónuszok ellenében tért vissza az Old Traffordra.

 Az átigazolás körülményei felkeltették a FIFA vezetőinek figyelmét, így vizsgálatot indítottak az ügyben. A FIFA előzetes hírei szerint az angol klub nem érintett a vizsgálatokban, ellentétben az olasz rekordbajnokkal, hiszen a játékos ügynöke hihetetlenül nagy jutalékot kapott az átigazolás során.

A jelentős jutalék feltételezi a harmadik fél által birtokolt játékjog szabály megsértését, így amennyiben a Juventus valóban szabályt szegett, akkor pénzbírsággal büntethetik a Bianconerit vagy súlyosabb esetben az olasz rekordbajnok nem igazolhat az elkövetkező átigazolási szezonban.

A FIFA szóvivője a következőket mondta az ESPN munkatársainak: „Megerősítjük, hogy fegyelmi eljárást indítottunk a Juventus FC ellen. Többet nem mondhatok, hiszen az eljárás jelenleg folyamatban van.”

Raiola ingyen hozta Pogbát a Juventushoz, azonban a hírek szerint csak azzal a feltétellel, hogy egy esetleges transzfer esetén jelentős jutalék landol az ügynök zsebében. 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció