dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Heti pletykák

Heti pletykák

PG és deddy úgy döntöttek, hogy nem hagyják csak az újságokra a reménykedéseket, és az átigazolások bejelentését, ezért egész nyáron meglehetősen aktívak lesznek, és igyekeznek mindenkit tűzben tartani a Juventusszal kapcsolatban.

Aki szemfüles volt, észrevehette, hogy három videó is kikerült az oldalra, ezeket gyűjtjük most egy cikkbe.

A hét elejének komolyabb történései Donnarumma afférja a Milannal, és Patrick Schick megérkezése Torinóba,

Majd kisebb pangás következett, így ki tudtunk térni a Cristiano Ronaldo körül alakuló botrányra is, ami a mi szempontunkból azért volt fontos, mert Florentino Perez belengette, hogy a portugál távozása esetén Dybalával pótolná őt, nagyjából 150 millió eurót sem sajnálva rá. Ez bennünk pár kérdést még felvetett, ezeket láthatoditt:

Már elég rég óta él a Douglas Costa átigazolása körüli pletykaáradat, szinte már egy folytatásos sorozathoz hasonlítható az ügye. Hol jön, hogy nem jön. Kedden még úgy volt, hogy már akár aznap zebracsíkosba öltözhet, ez azóta sem történt meg… A videó második részében pedig Dani Alvestől is elbúcsúztunk, hiszen ezt a héten Marotta is megtette már.

Jó szórakozást és hasznos gondolatokat a részekhez, jövő héten újra jelentkezünk.

Ha tetszettek a részek, akkor ne felejtsétek a srácokat likeolni a facebookon, illetve követni youtubeon, hogy minél hamarabb képbe helyezzenek titeket a hét történéseivel!

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció