dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek"

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek"

Douglas Costa először beszélt a sajtónak miután délután hivatalosan is bejelentette a Juventus, egyéves kölcsönszerződést kötöttek a Bayern München együttesével.

A szerződés alapján a torinói együttes 6 millió eurót fizetett Douglas Costáért, ám a kontraktusban belefoglaltak egy végleges megvásárlási opciót is, amelyet 2018 június 30-ig érvényesíthet a Juventus és amennyiben ezt megteszi, további 40 millió eurót kell fizetniük a német csapatnak.

„Boldog vagyok, hogy a Juventusba igazoltam és részese lehetek ennek a kiváló klubnak” – kezdte nyilatkozatát Costa. „Szeretném megköszönni minden erőveszítését a klubnak, amelyet a leigazolásomért tett. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek.”

„Egy nagyszerű klubról van szó, és mindig is álmodoztam arról, hogy itt játszhassak. Nagyon örülök, hogy részese lehetek a csapatnak és alig várom, hogy elkezdhessem az edzéseket az új csapattársaimmal. Továbbra is azon szeretnék lenni, hogy segítsem a csapattársaimat, ahogyan ezt a Bayern Münchenben is tettem. Nagyon szép eredményeket értünk el, és élveztem az ott töltött időszakomat, de szerintem a Juventusért még többet tehetek.”

Douglas Costa tegnap este a Torinó felé vezető repülőúton egy Twitteren közzétett bejegyzésen keresztül erősítette meg először a transzfer létrejöttét, amelyben korábbi csapattársának, Medhi Benatiának válaszolt.

„Szeretném megköszönni az üdvözlését. Örülök, hogy újra találkozhatom Benatiával, mert egy nagyszerű srác.”

„Egy olyan csapattól érkeztem, ahol elvárás volt minden meccset megnyerni és ezzel a mentalitással szeretném tovább folytatni az új klubomnál is. Szeretném az összes nagy meccset megnyerni a Juventusszal.”

„Mindent tudtam a Juventusról és ismertem a történelmét, mielőtt ide igazoltam. Keményen fogok dolgozni, hogy történelmi pillanatokat élhessek át ezzel a csapattal, csakúgy, mint a keret többi tagja.”

„Végül pedig újra szeretném megköszönni a Juventus támogatását és ígérem, hogy mindent bele fogok adni.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció