dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Találkozó Schick ügyében

Találkozó Schick ügyében

Várhatóan a mai nap folyamán találkozik egymással a Juventus és a Sampdoria vezetése, hogy pontot tegyenek Patrik Schick átigazolásának a végére.

 A fiatal cseh támadó mindenben megegyezett a Juventusszal, így egyenes út vezetett a kerethez való csatlakozáshoz, azonban az orvosi vizsgálatok sorozata után nem voltak elégedettek a Bianconeri orvosai, így később egy újabb orvosi vizsgálat várt a cseh játékosra.

Mint kiderült, az utolsó vizsgálat során szívproblémát diagnosztizáltak a piemonti klub orvosai, amit a genovai klub elég erőteljesen megkérdőjelezett.

Ennek tudható be, hogy a Bianconeri még hivatalosan nem erősítette meg a cseh támadó leigazolását. A transzfer 30 millió euróval csökkentené a Juventus büdzséjét, ám az orvosi diagnózisok miatt a torinóiak egy kölcsönszerződésben gondolkoznak, de a Sampdoria elnöke a napokban kijelentette, hogy ők tartják magukat az eredeti megállapodáshoz, így a két klub között hamarosan találkozóra kerülhet sor.

A Sky szerint ez a találkozó a mai napon meg is történik, ami döntő fontosságú lehet Patrik Schick átigazolása szempontjából. A lap információja szerint könnyen elképzelhető, hogy a fiatal játékos csatlakozik a Bianconeri keretéhez, azonban a szerződésben rögzítenének egy adott mérkőzésszámot, amit, ha elér a cseh támadó, akkor a transzfer automatikusan véglegessé válna.

Aki lemaradt volna a Sampdoria elnökének az ügyben tett nyilatkozatáról, az IDE kattintva pótolhatja, hogy kerek legyen a történet. Az elnök állítása szerint csupán egy meghűlésről van szó...

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció