dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Lyukas óra tétlenül? Na, még mit nem!

Lyukas óra tétlenül? Na, még mit nem!

A Juventus Hungary születésnapja alkalmából megosztom Veletek az oldalhoz való csatlakozásom körülményeit és a szerkesztői csapatban szerzett élményeimet.

 Titkos üzenet

2016 áprilisában egy lyukas óra alkalmával a tanári asztalon lévő zöld robot hajtotta kütyümet nyomogattam, miután rátaláltam a következő címet viselő HVG-cikkre: „Nézze csak meg: van egy csomó üzenete a Facebookon, amiről eddig nem is tudott” LINK

A cikk minden pontját követve eljutottam az olvasatlan üzenetekhez és láss csodát, a Juventus Hungary főszerkesztője, Kenny Vice üzenete villant fel elsőként.

Természetesen a saját nevével ellátott profilon keresztül vette fel velem a kapcsolatot, csupán én „fotóboltoltam” meg a párbeszédet megörökítő képet, hiszen Ti is és mi is a Kenny Vice nevet szoktuk meg az évek során.

(A megkeresés előzménye, hogy majdnem 2 évig egy blogos Juventus-oldalnál fordítottam.)

uzenetjo

A kezdet

A kapcsolatfelvételt követően egy gyorstalpaló online okításon vettem részt, amelynek keretein belül elsajátítottam az oldallal és a hírekkel kapcsolatos szerkesztési lehetőségeket. Azután jött a mélyvíz, irány az admin felület és elkezdetem a munkát.

A mindennapok

Az elmúlt másfél év távlatában kicsit magaménak is érzem az oldalt, hiszen nagyon sok szabadidőt felemészt a hírek fordítása, illetve a hírhez leginkább megfelelő kép kiválasztása, amit egy adott méretre kell szabni, majd végső simításként a kiválasztott képet vízjellel látom el.

Számomra olyan ez, mint valami függőség, hiszen nagyon könnyen az admin felületre lehet cuppani, főleg nyáron, amikor a pedagógusok a rendkívül megerőltető 10 hónapos tanév után a jól megérdemelt szabadságukat töltik. J

Persze, amikor beindul a mókuskerék, akkor nehezebben tudok időt szakítani az oldal aktualizálására, de mindig megtalálom a módját, hogy ne maradjuk Juve-hír nélkül.

A stábon belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot egymással, kicsit olyan ez, mintha testvérek lennénk.

Humor, Trollság

Szeretem a humort, szeretek nevetni. A Barcelona elleni visszavágó előtt arra gondoltam, hogy az amúgy is pattanásig feszült idegeket kicsit megedzem. A mérkőzés előtt fél órával egy posztot tettem közzé mind a honlapon, mind pedig a legismertebb közösségi oldalon az alábbi címmel: „Óriási hiányzó a Barcelona ellen”

A drámaibb hatás elérése érdekében a hír képén természetesen az argentin csatár duó szerepelt. LINK

A cikk végén közöltem, hogy Padoinra gondoltam, hiszen a Talizmán akkor már nem volt a csapat tagja.

Jöttek is a kommentek szép számmal, de az egyikre mindig emlékezni fogok, amikor is lánckesztyűs férfikényeztetést kívántak.

kep

De születtek még remek hozzászólások, érdemes szemezgetni. A kommenteket itt találhatjátok: LINK

Ja, számíthattok majd hasonlókra a továbbiakban is! :)

Stábtalálkozó

Minden évben egyszer személyesen is megvitatjuk az oldallal kapcsolatos tapasztalatokat. Ezeken az eseményeken rendre mindenki megosztja az ötleteit a többiekkel az oldal innovációját szem előtt tartva. Persze a sok ötlet mindegyikét nehéz megvalósítani, de fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy megfeleljünk az olvasók elvárásainak, azaz Nektek! Ezeket a találkozókat egyébként nagyon nehéz összehozni, hiszen az ország különböző pontjain élünk, sőt akad olyan társunk is, aki a határ túloldaláról látja el feladatait. Az ötletelések és a beszélgetések alatt természetesen szokott edződni a bicepsz is valamilyen üvegből készült tárgy emelgetése során, amiben sárga színű folyadék van, a tetején pedig olyan fehér hab látható...

Summa summarum

Ha nincs az az említett HVG-cikk, akkor most nem lehetnék Magyarország legnagyobb szurkolói portáljának szerkesztője és nem lehetnék annak a családnak a részese, amelyet Ti és a szerkesztők együtt alkotnak. Néha nehéz megfelelni és időt szakítani az oldalra, hiszen minannyian dolgozunk, köztük én is, továbbá délelőtt szinte lehetetlen laptop elé kerülnöm még nyáron is, mert egy bizonyos felszólító mondat rögtön elhangzik, ha megpróbálok a számítógép elé ülni: „Apa, jeje játszani!” Ilyenkor admin felület bezár és indulok egy bevehetetlen Lego-vár megépítésére.

Eddig egészen pontosan 324 cikkel és bejegyzéssel bombáztalak Titeket és bízom benne, hogy ez a szám továbbra is növekvő tendenciát fog mutatni!

Forza Juve!

Sportbaráti üdvözlettel: mikulalaci

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció