dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„A Juventust mindig kritizálják”

„A Juventust mindig kritizálják”

Daniele Rugani már az Olasz Szuperkupa döntőjére készül, azonban a Sky Sport Italia és a Mediaset Premium munkatársainak adott nyilatkozatában megjegyezte, hogy természetesnek tartja a csapatot érintő kritikákat, hiszen ők a Juventus.

 A Bianconeri vasárnap este lép pályára Rómában, hogy elhódítsa az idény első trófeáját a Lazio ellen. A Juve kissé enervált és néhol ötlettelen játékot produkált a Tottenham elleni barátságos mérkőzésen, ami után a csapat a kritikák kereszttüzébe került.

„A szezon első kupáját hódíthatjuk el, azonban kemény mérkőzés elé nézünk. Csupán egyetlen lehetőségünk lesz, hiszen ez egy döntő. A lehető legjobb módon kell felkészülnünk erre a mérkőzésre, mert nagyon szeretnénk magunkénak tudni ezt a trófeát.”

„Természetesnek vehető, hogy kritikákat kapunk, hiszen mi vagyunk a Juventus. Minden szem minket néz, sokkal jobban figyelnek ránk, mit más klubokra. Azonban éppen ezek segítenek minket a földön maradni és arra ösztönöznek, hogy mindig a fejlődésre összpontosítsunk. Minden bizonnyal ez az idény fontos lesz a számomra, emiatt megpróbálok mindent megtenni a fejlődésem érdekében.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció