dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„A Juve tízes meze megtiszteltetés”

„A Juve tízes meze megtiszteltetés”

Paulo Dybala szerint a Juventus tízes mezét viselni megtiszteltetés és egyben felelősséget is jelent, továbbá nagyszerű érzés, hogy egy olyan nagyszerű klub történetének lehet a részese, mint a Juventus.

 Az argentin támadó a csapathoz való csatlakozása óta a huszonegyes mezszámot viselte, majd ezután kapta meg az ikonikus tízest, amit délután viselt először a Juventus stadionjában pár fotó erejéig. A La Joya becenévre hallgató argentin támadó Instagramján reagált a Juventus vezetőség megtisztelő lépésére.

„Amikor felajánlották a mezszámom megváltoztatását, akkor inkább vártam, majd úgy véltem, hogy maradok a huszonegyes számnál, amely korábban nemzetközi szinten is elismerést és felelősséget jelentett és fog is jelenteni. Olyan kiváló játékosok száma volt ez, mint Zinedine Zidane és Andrea Pirlo, akik ennek a számnak a viselésével nyertek komoly trófeákat.”

„De a tízes szám egészen különleges. Megtiszteltetés, hogy viselhetem, mivel nagy felelősséggel jár, azonban egy olyan nagyszerű klub történelméhez tartozik, mint a Juventus. Olyan bajnokok viselték, mint Omar Sivori, Michel Platini, Roberto Baggio, Alessandro Del Piero, Carlos Tevez és Paul Pogba.”

„Ezért aztán, hogy a tízes mezt viselhetem a testemen, nem csupán egy gyermekkori álom vált valóra. Ez annál több, hiszen még erősebb kötelezettséget sugároz annak érdekében, hogy a csapatot győzelemre vezessem minden sorozat minden mérkőzésén.”

„Paulo Dybala 10”

Szerkesztői vélemény:

A forrásban szerepelt Carlos Tevez és Paul Pogba neve, azonban bennem fel sem merült volna egy lapon említeni az előttük olvasható nevekkel. Tevezt csak-csak elfogadom a játéka és a Juvéban tanúsított alázata miatt, de nálam Pogba már ezt a "csak-csak" kategóriát sem üti meg. Összegezve, ők a múlt, de van egy csodálatos jelenünk és bízzunk benne, hogy egy csodálatos jövőnk is Dybala személyében!Forza Juve, forza Paulo!

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 Madchild » 2017-08-11 04:41

Idézet - Babo0410:
Teljesen egyetértek a szerkesztő véleményével. Pogba méltatlan volt a 10-es mezre!


Nem, Pogbát meg sem említi az eredeti Facebook posztjában.
https://www.facebook.com/paulodybala/posts/738035426380910
Madchild
Madchild

#1 Babo0410 » 2017-08-11 00:32

Teljesen egyetértek a szerkesztő véleményével. Pogba méltatlan volt a 10-es mezre!
Babo0410
Babo0410

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció