dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"A Juve-szurkolók még nem látták az igazi Pjacát"

"A Juve-szurkolók még nem látták az igazi Pjacát"

 Az ügynöke szerint a Juventusnak hiányzott Marko Pjaca a Real Madrid elleni elveszített BL-döntőn.

Sajtóértesülések szerint a horvát játékos szerdán újra edzésbe állhatott hosszú kényszer pihenőjét követően.

 „Pjaca felépülése jól halad, nem lesznek meglepetések” – kezdte a játékos ügynöke a Radio VS-nek adott nyilatkozatát. „Hamarosan teljesen együtt tud majd edzeni a többiekkel. Nincsenek komplikációk.”

„Marko nagyon hiányzott a Bajnokok Ligája döntőjéből, mert nagy biztonságot adhatott volna csapata számára, ha a padon ült volna. A Juventus szurkolói még nem látták az igazi Pjacát. Elképesztő potenciál rejlik benne és nagy fegyvere lehet a Juventusnak a következő szezonban.”

„Úgy érzi, hogy nagyon hisznek benne, az edzőtől kezdve mindenki. Marko nem fél a versengéstől, sőt, örül, hogy további top játékosokkal bővült a keret, mert ez arra készteti, hogy meg keményebben eddzen. Nagyon elszánt, és akár két-három poszton is bevethető, képes úgynevezett hamis kilencesként, vagy akár előretolt csatárként is játszani.”

„A Juventus gondolkodott-e a kölcsönadásán? Nem, soha. Egyszer felhívtam őket, hogy tisztázzák a Fiorentina érdeklődésével kapcsolatban felröppent híreket. Külföldről is hívtak klubok, de a Juventus nem akarta, hogy beszéljek velük.”

„Vajon januártól már ott lehet a Bajnokok Ligájában? Nem tudom, ez a fizikai állapotán fog múlni. Minden döntést a fizikai kondíciója alapján hoznak meg a klubnál, de ezen a téren én nem sok problémát látok. Ha olyan állapotban lesz, amellyel hasznára válhat a csapatnak akkor nem kizárt. Ha viszont nem, akkor pedig nem fog semmiből kimaradni, mert még nem is állt készen rá.”

 (Egyet kell, hogy értsek az ügynökével, mert szerintem nem véletlen, hogy egy ilyen sérüléseket követően is bíznak benne Allegriék és maga az olasz mester is utalt rá a tavalyi szezon elején, hogy egyfajta titkos fegyvere lehet a szezonunknak. A BL-döntőt követően is volt olyan nyilatkozata Maxnak, hogy Pjaca jól jött volna a BL-döntőben. Szerintem az edzéseken kiválóan teljesít, de meccsre még nem tudta áthozni a formát a kevés lehetőség, illetve a sérülések miatt. Most viszont kívánom neki, hogy ez legyen az ő első igazi idénye a Juvéban. - a szerk.)

 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 Babo0410 » 2017-08-12 00:44

Tulajdonképpen még igazán lehetőség sem volt semmilyen Pjacát meglátni a sajnálatos sérülése miatt.
Én bízom Marottáékban, ha már 16 éves kora óta követik, és most azt mondták, hogy megér 26 milliót, akkor bízom benne, hogy tényleg olyan nagy tehetség. Legalább még egy szezont megérdemelne, hogy bizonyíthasson. Egy olyan szezon után ne küldjük már el, amiben pont akkor dőlt ki, mikor Allegri több lehetőséget akart adni neki. Még egy szezont megérdemelne minimum.
+1
Babo0410
Babo0410

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció