dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Rincon orvosin a városi riválisnál?

Rincon orvosin a városi riválisnál?

A Juventus középpályása, Tomas Rincon ma fog átesni az orvosi vizsgálatokon.

A Toro.it és néhány olasz újságíró is tudni véli, hogy a Juventus játékosa ma reggel orvosi vizsgálatokra érkezett a Torino stadionjába.

A weboldal szerint Rincon egy évre kerül kölcsönbe a városi riválishoz, amelynek további opciója lesz a játékos végleges leigazolására a következő szezonban 9 millió euróért. Rincont egyébként a bikáktól távozó Marco Benassi helyére igazolták.

Ha az orvosi vizsgálatok sikerrel záródnak, akkor a Torino főhadiszállásán fogja aláírni új szerződését a 29 éves középpályás, még a ma esti Trapani elleni Coppa Italia találkozó előtt.

A venezuali játékos év elején csatlakozott a zebrákhoz, de az elmúlt fél évben csak perememberként számoltak vele a csapatnál.

(Mivel túl sok lehetőséget nem kapott a csapatnál, így igazából kerek véleményt nem nagyon tudok róla mondani. Amikor pályán volt a Genoában mutatott harciasságát láthattuk tőle, testfelépítésének köszönhetően sok párharcot megnyert, ám technikailag talán kissé elmaradt a várt szinttől, de lehet, hogy ez is betudható a kevés játékpercnek... ki tudja. A Torinónál vélhetően alapemberként fognak rá számítani, így a derbyn szinte biztos, hogy találkozhatunk vele... aminek azért annyira nem örülök, de sok sikert kívánok neki! - a szerk.)

 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció