dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Életem első Juve mérkőzése élőben!

Életem első Juve mérkőzése élőben!

1996. 05.22. Róma, ez volt az a nap, amikor először láttam tv-ben játszani a Juventust. BEK-döntő volt.

Az Ajax ellen játszottunk, végül 11-es rúgásokkal nyertünk, innentől kezdve csak a Juventus létezik számomra.

Azóta eltelt 21 év. Angliában élek 7 éve, többször terveztem, hogy elmegyek és megnézzek egy mérkőzést élőben, de nem jött össze mostanáig! Vagy dolgoztam, vagy nagyon drága volt a jegy.

Mikor meghallottam, hogy a Juve jön ide Londonba elkezdtem figyelni a jegyárakat, és a mérkőzés előtt kettő nappal megvettem a jegyeket, mivel a családom is elkísért. E-mailben jöttek a belépők, kinyomtattam őket és vártam a szombati napot. Nyugodtan készültem a nagy napra semmi idegesség izgalom.

Eljött a meccsnap, elindultunk a Wembley felé. Néhány szurkoló láttunk a buszon, az utcákon, a puboknál. Odaértünk a stadionhoz, csináltunk pár fotót aztán bementünk. Ekkor már kicsit izgultunk. És mikor először belülről megláttam a stadiont nem hittem el hogy ez valóság.

Szép lassan elfoglaltuk a helyünket és vártunk. 17:00 fele megjelent a szeretett csapatom a pályán és elkezdtek melegíteni a mérkőzésre. Fotók, edzés, hirtelen azt se tudtam hová kapjam a fejem. Emlékszem, hogy több percen keresztül a fiammal és a feleségemmel beszéltük: „nézd, ott van Dybala, ott meg Higuain, ott van GIGI, milyen barna Dybala… Madzukic, Sandro Costa és a többiek!”

20170805 170340

Hihetetlen volt, hogy ott ülök tőlük pár méterre és csodálhatom őket. Megvolt a melegítés bevonultak az öltözőbe. 17:30-kor elkezdték beharangozni a mérkőzést és sorolta a helyi speaker a játékosok nevét a hideg futkosott rajtam mindenhol.

Egy fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb én és a családom, egy álmom válna valóra, ha Torinóban megnézhetném a srácokat, de ez is hihetetlen élmény marad örök életemre. Az meg már csak hab tortán, hogy a Wembleyben láthattam a mérkőzést.

20170805 164054

Aki teheti nézzen meg élőben egy mérkőzést!

Mindenkinek csak ajánlani tudom akár egy hazai vagy egy idegenbeli meccset, nem fogja megbánni az biztos.

Üdvözlettel: Gyuricza Csaba

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció