dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Dybala megérdemli a 10-es mezt"

"Dybala megérdemli a 10-es mezt"

Gigi Buffon a holnapi Szuperkupa döntő mellet arról is beszélt, hogy szerinte Dybalánál senki sem érdemli meg jobban jelenleg a Juventus 10-es mezét.

Holnap 20:45-kor Rómában, az Olimpia Stadionban kerül sor a Szuperkupa döntőre, ahol ezúttal a Lazio lesz a Juventus ellenfele.

A héten Paulo Dybala megkapta a Juventus 10-es mezét, amellyel a játékos fontosságát próbálja szimbolizálni a torinói klub.

„Szerintem egy csodálatos jel az, hogy Dybala megkapta a 10-es mezt, de egyúttal még nagyobb terhet tesz a vállára. Egy olyan tehetség, mint Dybala tiszteletteljesen viselheti ezt a mezt, mert nem tudok mást, aki jelenleg nála jobban megérdemelné” – nyilatkozta Buffon a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

„Boldogok és elégedettek vagyunk, hogy újra Szuperkupát játszhatunk. Úgy élem az életemet, hogy mindig megpróbálom a pozitívat keresni a negatív dolgokban is. Számomra kicsit furcsa jelentése van az eufóriának és az örömnek.”

„Holnap egy új kihívás elé nézünk, ami egyben egy fontos teszt is lesz számunkra. Most is erősnek látom a Juve védelmét, ahogyan az elmúlt években és mindig is az egyik erősségünk lesz. Minden a helyén van egy jó meccshez, amit egy ilyen esemény meg is követel.”

„Az ellenfélnek, akik az utóbbi években szenvedtek ellenünk most sem lesz könnyű dolga, mert mindig tiszteltük őket és teljes koncentrációval vágtunk neki az összecsapásoknak.”

„A Serie A történelmében még egyetlen csapatnak sem sikerült nyernie zsinórban hatszor, tehát a statisztikáink elképesztőek. A veszély abban rejlik, hogy nem nyerhetsz a végtelenségig. A többi csapat megújulhat, felerősödhet, de bízunk benne, hogy sikerül továbbra is az élen maradnunk.”

„Augusztusban még nehéz megmondani, hogy melyik a legjobb csapat a Serie A-ban. Nagy megpróbáltatások jönnek, de mi mindig készen álltunk, amikor kellett.”

„Újra be szeretnénk bizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobbak és ehhez meg kell mutatnunk mennyire elszántak és sikerre éhesek vagyunk.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció