dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Újabb középpályás leigazolása a cél

Újabb középpályás leigazolása a cél

A jelek szerint Blaise Matuidi leigazolásával nem ért véget a középpálya megerősítése, legalábbis amennyiben hiszünk a ma megjelent híreknek, miszerint két fiatal játékosért is bejelentkeztek Marottáék.

Meglepő beszámolóval állt elő a spanyol AS, értesüléseik szerint a Juventus 75 millió eurós ajánlattal állt elő Mateo Kovacic megszerzése érdekében, azonban a királyi gárdánál ez a kiemelkedően magas összeg sem volt elegendő, ugyanis Zidane számít a horvát játékosra.

Ezzel szemben a Gazzetta dello Sport mai számában Renato Sanchest említi meg, mint potenciális érkezőt. A fiatal középpályás kölcsönbe érkezhet, azonban a Bayern Münchennél csak azzal a feltétellel nyitottak az üzletre, ha a szerződés nem tartalmaz vásárlási opciót. Az olasz lap szerint alternatívát a Barcelonánál mellőzött Andre Gomes jelentheti.  

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#3 Stark » 2017-08-24 14:42

Úgy gondolom,hogy tavaly is remekül tudott a csapat meccs közben formációt váltani,ha szükséges volt és az elavult 3 védős rendszer után(főleg,hogy Bonu sincs már)új felállással váltja,ami 4-3-3,ezért a plusz középpályás igazolásnak van értelme,szerintem.

Forza Juve!
Stark
Stark

#2 kotam » 2017-08-23 18:01

Szerintem sem kellene több középpályás,hac sak el vagy kölcsönbe nem adunk(nekem Khedira kezd egyre súlytalanabb lenni a középályán).Véd őink is vannak,csak Maxnak kicsit tökösebbnek kellene lennie,és Ruganit többet játszatni,mert nem tudom hogy mondjuk egy 30 éves Garayval,egy orosz kitérő után, mennyivel lennénk jobbak.Én még kicsit bízom Keitában.Vele együtt már szépen lehetne rotálni,és Higuainnak is lehetne pihenni,meg kicsit versengeni a helyéért.
kotam
kotam

#1 Babo0410 » 2017-08-20 02:47

Mondjuk érdekes lenne, ha jönne még egy középpályás. Minek? Ha marad a 4-2-3-1, akkor Matuidi, Pjanic, Marchisio, Khedira, Sturaro, Bentancur elég kell legyen, viszont ha még egy belső kp érkezik, akkor formációváltás lesz, és 3 tagú kp-vel fogunk felállni, ez szinte biztos. De még akkor is sok 7 kp, ha 3 tagú lesz a belső kp poszt az új felállásban.
Meglepődnék, ha a védelmen kívül még akárhova jönne erősítés.
Babo0410
Babo0410

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció