dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"Nem kell félni a VAR-tól"

"Nem kell félni a VAR-tól"

Gigi Buffon, aki kivédte a Serie A történelmében a VAR technológia segítségével megítélt első büntetőt, elmondta véleményét az újításról.

Az olasz bajnokság legelső szezonbeli találkozóján, a Juventus – Cagliari meccsen már szükség is volt az új technológiára, amelynek segítségével a vendégeknek ítéltek meg jogosan egy büntetőt, ám Buffon védte azt, így megőrizve csapata 1-0-s vezetését.

„Elkezdődött az új szezon, ami egyedülálló: jobban, mint a korábbiak” – írta Buffon az egyik közösségi oldalán. „Azt határoztuk el, hogy hetedjére is megnyerjük a bajnokságot. El akarjuk felejteni a múltat és teljes mértékben a jelenre szeretnénk koncentrálni. Számos új csapattárs van és itt ez az új technológia, amelyet félelem nélkül kell üdvözölni.”

„Jól akartuk kezdeni a szezont és így is tettünk.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 Babo0410 » 2017-08-21 08:21

Szerintem ebben a formában üdvözölendő a technológia. És örülök, hogy van ez a rendszer. Ezzel elkerülhető, hogy megint csalózzanak minket. Ha most rögtön az első meccsen elmaradt volna a 11-es a Cagliarinak, akkor gondolom ment volna a zúgolódás. De így viszont ezt nem lehet.
Babo0410
Babo0410

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció