dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"Az egyik legjobb meccsem volt"

"Az egyik legjobb meccsem volt"

Gonzalo Higuain nem érezte, hogy nyomás nehezedne a vállaira és nyugodtan játszott Torinóban.

"Nem éreztem, hogy nyomás lenne rajtam. Már több, mint 10 éve játszok Európában és mindig sok gólt szereztem, így most se voltam zavarban." - nyilatkozta Higuain a Mediaset Premiumnak.

"A lényeg, hogy csendben folytassuk a megkezdett munkát, mivel csak ez fog eredményhez vezetni. Nem zavarnak a kritikák vagy sértések. Az a fontos, hogy higgyek magamban."

"Bárki mondhat bármit, de ami igazán számít az a hozzád közel állók véleménye, ha a dolgok rosszra fordulnak. A rajongók igazán feltüzeltek tegnap, mielőtt pályára léptem és ezt köszönöm nekik."

"Az elismerés azokat illeti, akik mellettem álltak, akik támogattak illetve a csapattársaimat, akik futottak hozzám a gólom után, hogy megölelhessenek. Ez volt a karrierem egyik legcsodálatosabb pillanata."

A mai Tuttosport címlapján ez állt: "Higuayes".

"Köszönöm Tuttosport. Legutóbb Higuano, most pedig Higuayes." - mondta nevetve a csatár.

"A gólomat mindazoknak ajánlom, akik támogattak, a családomnak és a csapattársaimnak. Ez nem egy bosszú, nem nyertem meg semmilyen kihívást. Egyszerűen örültem a gólomnak, mint mindig."

"A foci percről percre változik. Egyszer kritizálnak, egyszer magasztalnak. Már hosszú évek óta játszok, nem hagyom, hogy mások véleménye befolyásoljon. Véleményem szerint a legfontosabb dolog, hogy mindig tiszta fejjel cselekedj."

"Hallottam, hogy egyesek szerint krízisben voltam, mivel nem szereztem gólt 2-3 mérkőzésen. Ez jó dolog, mivel ez azt bizonyítja, hogy hozzászoktak ahhoz, hogy minden meccsen betalálok."

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció