dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Higuain nem dőlhet hátra"

"Higuain nem dőlhet hátra"

Gonzalo Higuain az előző szezont szinte végigjátszotta, azonban az elmúlt két találkozót a cserepadon kezdte meg. Az argentin támadó gólja hétközben kulcsfontosságúnak bizonyult, azonban Allegri továbbra sem elégedett.

„Higuain fontos játékos, mindig is az volt, még akkor is ha nem kezdett az elmúlt meccseken. Minden szezon más, az előző év már a múlt, ideje újra a gázpedálra lépni. Egyes játékosok teljesen átérzik ezt, gondolok itt azokra, akik már az első Scudetto óta itt vannak. Gonzalo nem elégedhet meg, ambiciózusnak kell maradnia, mindent beleadva. Mivel fontos a csapat számára, nem dőlhet hátra. Holnap játszani fog. A BL-ben megfelelő attitűddel lépett pályára, azonban ez nem elég alkalmanként, az egész szezonban erre lesz szükség.”

„Ami a támadósort illeti, mérlegelnem kell Cuadrado kapcsán, ugyanis kapott egy rúgást. Döntenem kell Cuadrado, Costa és Bernardeschi között. Lesznek változtatások, ugyanis vannak akikre ráfér a pihenő. Chiellini kisebb fejsérülést szenvedett, de ez nem fogja megállítani. Hacsak valami nem történik, akkor játszani fog. Szerencsére hamarosan itt a válogatott szünet, amit követően Khedira visszatér. Pjanic és Marchisio kiesett, de remélhetőleg Höwedes is hamarosan rendelkezésre áll.”

„Holnap Bentancur és Matuidi bizonyíthat, de ott van Sturaro és Asamoah is. Nincs miért aggódni. Egyes játékosok legalább pihennek és frissek lesznek a későbbiekben. Bentancurban ott a lehetőség a fejlődésre, számos területen kell javulnia, ami idővel magától is jönni fog. Bernardeschi sokat fejlődött taktikai és fizikális szempontból egyaránt. Hamarosan készen fog állni, hogy kezdőként is különbséget jelentsen. Buffon kezd, azonban nagyon elégedett vagyok Szczesny játékával is.

„Nagyon nehéz meccs vár ránk, az Atalanta sokat fut és remek formában vannak, nem véletlenül sikerült döntetlent játszaniuk a Lyon otthonában, úgy, hogy gyakorlatilag nem rendelkeznek nemzetközi tapasztalattal. A mérkőzések sosem lefutottak Bergamóban, tavaly azt hittük már megvan a meccs, mégis 2-2 lett a vége. Ha nem nyerünk, kedvezőtlen lelki állapotban távoznak a játékosok a szünetre. Fejlődnünk kell csapatként, de még csak most kezdődött a szezon.”

Carlo Ancelotti helyzetéről is kérdezték Allegrit.

„Carletto nagyon szerencsés, 30 év alatt egyetlen egyszer rúgták ki. A világ egyik legjobb edzője, megnyerte a bajnokságot, a kupát és a szuperkupát is Münchenben, és a BL-ben is érdemtelenül estek ki a későbbi nyertessel szemben.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció