dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Dokumentumfilm-sorozat a Juventusról

Dokumentumfilm-sorozat a Juventusról

A Netflix nevű amerikai cég, amely filmek és sorozatok stremelésére szakosodott, bejelentette, hogy egy négy részből álló dokumentumfilm-sorozatot fog készíteni a Juventus csapatáról.

A sorozat első részét jövő év januárban lehet majd megtekinteni, amelyek részenként egy órás játékidővel fogják szórakoztatni a Juve-rajongókat. A négy rész betekintést enged a színfalak mögé, így láthatjuk majd az edzéseket, a mérkőzések utáni öltözői pillanatokat, illetve a játékosok egyéb kis titkaira is fény derül.

„A Netflix a szenvedélyes sorozatok és filmek otthona és nincs szenvedélyesebb szurkoló, mint egy Bianconeri-fan.” –tette hozzá a Netflix nemzetközi alelnöke, Erik Barmack.

Ez lesz az első ilyen sorozat a Netflixen, amely jelenleg 104 millió taggal rendelkezik és összesen 190 országban elérhető.

„Büszkék vagyunk, hogy a Juventus lesz az első olyan labdarúgó csapat, amely a Netflix dokumentumfilm-sorozatában szerepelhet. Egy ilyen együttműködés megerősíti az innováció, a fejlődés iránti elkötelezettségünket, ezzel létrehozva a sportszórakoztató iparágat. Ezzel a lépéssel az a célunk, hogy világszerte elérjük a Juventus rajongóit és a Netflix felhasználók millióit, akik a sorozat megtekintésével közelebb kerülnek a Juventushoz.”-fejtette ki Federico Palomba.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció