dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„A Juve kezd hinni bennem”

„A Juve kezd hinni bennem”

A Juventus mindenese, Stefano Sturaro a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában elmondta, hogy érzi az edző belé vetett hitét, majd elismerte, hogy nem követte figyelemmel hazája válogatottjának legutóbbi mérkőzését.

Sturaróra inkább hasznos játékosként tekint a Juventus, akit még a jobb oldalon is bevetettek már az idén, nevezetesen a Fiorentina elleni mérkőzésen. A Juventus 24 esztendős játékosa viszont azóta nem kapott válogatott behívót, amióta Giampiero Ventura az olasz szövetségi kapitány.

„A Lazio szombaton? Véleményem szerint ez amolyan visszavágó lehet. A Serie A és a Szuperkupa két különböző kiírás, de ez lesz az első alkalom, hogy újra találkozunk a Szuperkupa döntőjében elszenvedett vereség óta, így bosszúra szomjazunk.”

„A Lazio egy jól szervezett csapat, amit jól képzett játékosok alkotnak, ezért nem szabad elkövetni ugyanazokat a hibákat, amiket Rómában vétettünk.”

„A válogatott szünet után nem egyszerű a mindennapi munka folytatása. Rengeteg olyan játékosunk van, akik elutaznak, de akik maradnak, azok keményen dolgoznak, hogy rendelkezzenek a kellő erőnléttel és erővel, továbbá mindent megtesznek, hogy a kellő üzemanyag a lábakba kerüljön.”

„Ezen túlmenően a dél-amerikai játékosok csak közvetlen a mérkőzés előtt csatlakoznak újra a kerethez, tehát kevés idő van arra, hogy az adott meccs előtt ismét együtt edzhessünk.”

„Én lennék a Jolly Joker? Hajlandó vagyok a pálya bármely részén játszani, ami az elején kissé nehéz, de ezért edzek. Sok helyen bevetettek már a Juventusban, de éppen ezért boldog vagyok, mert ez azt jelenti, hogy az edző bízik bennem, amit megpróbálok visszafizetni, amikor a pályára lépek.”

„A válogatott? Nem követtem figyelemmel a mérkőzést. Sajnálom az őket ért kritikákat, amiket olvastam, mert tisztában vagyok azzal, hogy milyen érzés ez egy játékos számára.”

„Nehézségek merülhetnek fel egy új ciklus kezdetekor, de biztos vagyok benne, hogy Olaszország kilábal ebből a helyzetből és újra az őket megillető helyet foglalják majd el, mint előtte.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció