dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Számos hiányzó mindkét oldalon

Számos hiányzó mindkét oldalon

A Juventusnál és a Laziónál is reménykednek több sérült felépülésében a hétvégi bajnoki előtt.

A Juventus – Lazio mérkőzésre szombaton délután 18:00-kor kerül sor az Allianz Stadiumban.

A Bianconerinek biztosan mellőznie kell Miralem Pjanicot, Benedikt Höwedest, Mattia De Scigliót és Marko Pjacát.

Ma a Juventus egy barátságos mérkőzésen vett rész az egyik helyi csapat ellen, ahol a mérkőzés 50 percig tartott és négy gólig jutottak a zebrák. A Juve gólokból kettőt a sérüléséből visszatérő Khedira szerzett bizonyítva, hogy újra teljes értékű tagként számíthat rá Allegri. Mellette Daniele Rugani és Gonzalo Higuaín iratkozhatott fel a góllövők listájára.

Marchisio egy teszten vett részt, míg Mandzukic és Barzagli külön edzett a többiektől, miután mind a ketten kisebb sérülést szenvedtek a válogatott szünetben. A horvát csatár esetében a válogatott orvosai először egy komolyabb térdsérülésre gyanakodtak, ám végül kezdőként lépett pályára Mandzukic az utolsó világbajnoki selejtezőjükön.

Ami a vendégeket illeti, Bastos a három hetes kényszerpihenőjét követően a napokban már újra edzésbe állt, így lehet, hogy tudja vállalni a hétvégi meccset. Senad Lulic a válogatott szünetben szedett össze kisebb sérülést, de Dusan Basta, Wallace, Felipe Anderson és az utánpótlás csapat tagja, Simone Palombi biztosan kihagyja a regnáló bajnok elleni találkozót.

Adam Marusic ma a csapattól elkülönítve végzett edzéseket, így neki várhatóan még időre van szüksége a felépüléshez.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció