dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

"Napról-napra jobban érzem magam"

"Napról-napra jobban érzem magam"

Federico Bernardeschi nagy csatára számít a Lazio elleni szombati bajnokin és a Sporting CP elleni hétközi BL-meccsen.

A Bianconeri számára két nagyon fontos mérkőzés következik, hiszen a Lazio ellen szinte kötelező győzelmet kell aratnia, miután a Szuperkupában vereséget szenvedtek és a Napolitól is le vannak maradva kettő ponttal. A második meccsük a Bajnokok Ligájában lesz, ahol egy Barcelona elleni fiaskóval, majd egy Olympiacos elleni haza győzelemmel rajtoltak, de a most következő Sporting CP ellenit is szinte muszáj megnyerniük, hiszen hazai pályán lesznek.

Nagyszerű lesz nézni, ahogyan ez a két kiváló csapat egymásnak feszül” – kezdte mondandóját a JTV-nek Bernardeschi. „Ez minden bizonnyal egy nagyon fontos forduló lesz, tisztában vagyunk vele, hogy erős csapat a Lazio, nagy tervekkel és jó szezonnal a hátuk mögött. Ezt az évet is remekül kezdték, így egy igazi csatának ígérkezik ez a meccs, de készen állunk.”

A Lazionak egyszer már sikerült legyőznie ebben a szezonban a Juventust, méghozzá az augusztusban megrendezett Olasz Szuperkupában, ahol 3-2-es eredmény született.

A bajnokságot követően a nemzetközi kupára is kitért a fiatal olasz középpályás.

„Az edzőnk jogosan mondta azt, hogy a kvalifikációnk a portugál csapat elleni találkozókon fog eldőlni. Élvezetes kihívás elé nézünk, hiszen a Bajnokok Ligája mindig is egy rendkívüli esemény, onnantól kezdve, hogy meghallod a himnuszt….”

Bernardeschi először léphetett pályára kezdőként Juventus-mezben a Atalanta elleni 2-2-s találkozón, ahol rögtön szerzett egy gólt és kiosztott Higuaínnak egy gólpasszt.

„Nagyon hosszú út áll még előttem és sok tapasztalatot kell még szereznem, de boldog vagyok, mert napról-napra jobban érzem magam. Szeretek focizni, s így mindegy, hogy milyen poszton számít rám az edzőm. A játék pillanatáért élek és azt teszem, amit helyesnek érzek.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció