dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"Milinkovic-Savic boldog a Laziónál"

"Milinkovic-Savic boldog a Laziónál"

Sergej Milinkovic-Savic ügynöke tagadta azokat a híreket, amelyek szerint a játékos a Juventushoz igazolna.

A szerb válogatott a Serie A egyik legtehetségesebb fiatal játékosa, emiatt felkeltette a torinói csapat érdeklődését is.

"Elég volt 10 percet látni Sergej pályán nyújtott teljesítményéből a Vojvodina akadémiáján, hogy meglássam a benne rejlő hatalmas potenciált." -nyilatkozta a Tuttosportnak Mateja Kezman, a középpályás ügynöke.

"Sergej különleges játékos, ügyesen ötvözi a játékában az erőt, a sebességet és a technikát. Nagy tehetség, akinek egy olyan klubra van szüksége, mint a Lazio illetve egy olyan edzőre, mint Inzaghi, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki belőle."

"Juventus? Sergej jól érzi magát a Laziónál és a közelmúltban újította meg a szerződését is."

A római gárda a Juventus ellen lép pályára ezen a hétvégén Torinóban. Kezman megosztotta a lappal a mérkőzéssel kapcsolatos jóslatát is.

"A Lazio egyszer már legyőzte a Juvét a Szuperkupa döntőben a szezon során, így egy kiegyensúlyozott mérkőzésre számítok. 50-50 % esélye lesz mindkét csapatnak."

"A Bianconeri már nem az a csapat, mint ami tavaly volt, de jó úton járnak."

"A jelenlegi Lazio egy kemény csapat. Megvan a jó légkör, a győztes mentalitás és a padjuk is mélyebb lett."

"Imádom Dybalát, egy lenyűgöző játékos. Ami Higuaint illeti, a tavalyi évben ő volt az egyik legjobb játékos Európában. Idén kisebb problémákkal küzd, de véleményem szerint hamarosan újra csúcsformában lesz."

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció