dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"Sandro a világ egyik legjobb szélső védője"

"Sandro a világ egyik legjobb szélső védője"

Paolo De Ceglie, a Juventus korábbi védője a Laziopressnek adott nyilatkozatában beszélt a közelgő Juventus-Lazio mérkőzésről, Alex Sandróról illetve a saját jövőjéről is.

"Korábban érdeklődött irántam a Lazio, de végül nem történt semmi. Sajnálom, mert mindig szimpatikus csapatnak tartottam őket."

"A Juventus elleni mérkőzés? A Bianconeri a legjobb csapat Olaszországban és a szombati meccsen is ők lesznek a favoritok. Ennek ellenére Allegri csapatának óvatosnak kell lennie. A Lazio már megmutatta korábban, hogy képesek legyőzni a Juventust és most is jó formában vannak."

"Nem ismerem személyesen Simone Inzaghit, de az elért eredményei igazolják, hogy egy kiváló edző. Antonio Contéra emlékeztet, mivel képes feltüzelni a játékosokat és erősíteni a csapatszellemet. Nagyon kedvelem a stílusát."

"Kinek lesz döntő szerepe a Juventusban ezen a meccsen? A fővárosi csapatnak Alex Sandróra kell a legjobban figyelnie: a brazil nagyon hatékonyan játszik és a világ egyik legjobb szélső védője. Nagy mértékben hozzájárul csapata támadójátékához, de a védekezésből is kiveszi a részét. Úgy gondolom az ő játéka fogja eldönteni a mérkőzés kimenetelét."

"A jövőm? Kaptam néhány ajánlatot. különböző olasz csapatok kerestek meg a legutóbbi átigazolási időszakban, de nem sikerült megtalálnunk az ideális megoldást számomra. Meglátjuk mit hoz a jövő."

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció