dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"A Napolival nyerni jobb érzés lenne"

"A Napolival nyerni jobb érzés lenne"

Emanuele Giaccherini szerint a Napolival megnyerni a Scudettot sokkal édesebb győzelem lenne.

Az olasz válogatott játékos két Scudettot nyert, amíg Torinóban játszott és bízik benne, hogy a Napolival is összejön a szezon végén az első hely megszerzése.

"Senki se számított egy ilyen rajtra, de megcsináltuk." - mondta Giacherrini a Radio Kiss Kiss Napolinak.

"Még csak a szezon elején járunk és a szombati Roma elleni mérkőzés nagy jelentőséggel bír. Fontos, hogy a megfelelő mentalitással lépjünk pályára és mi irányítsuk a játékot."

"Jó meccs lesz, ugyanakkor mindkét csapat számára nehéz lesz a győzelem megszerzése."

"Már hét győzelmünk van, de fontos, hogy a nyolcadikra, kilencedikre és a tizedikre koncentráljunk. Hosszú hónap áll előttünk sok nehéz mérkőzéssel, amik nagy mértékben meg fogják határozni a szezonunkat."

"Jól érezzük magunkat, nyugodtak vagyunk és az élen akarunk maradni. Képesek voltunk hét győzelemre a bajnokságban és csak az első hely megszerzése lebeg a szemünk előtt."

"Jobb érzés lenne-e a Napolival nyerni? Igen, mivel a Juventus minden alkalommal nyer. Ezzel szemben Nápolyban az emberek és a szurkolók teljesen mások. Megérdemelnék a győzelmet."

"A tavalyi év olyan volt, mintha a paradicsomban lennék. Csak akkor lehetett volna jobb, ha a Scudettot is sikerül megnyernünk."

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció