dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"Juve, Roma, Napoli harc a Scudettóért"

"Juve, Roma, Napoli harc a Scudettóért"

A Juventus védője, Daniele Rugani véleménye szerint a torinói gárda fő kihívói a Scudettóért folyó harcban a Napoli és a Roma, de szorosan követi őket a Milan és az Inter is.

A korábbi Empoli játékos a Mediaset Premiumnak és a Sky Sport Italiának nyilatkozott ma délután.

"Megtiszteltetés számomra, hogy ekkora megbecsülést kaptam ettől a klubtól és mindent megteszek azért, hogy megháláljam a bizalmat. Tudom, hogy egy fontos klubban játszok több igazi bajnokkal és mivel egy hosszú és nehéz szezon áll előttünk, ezért mindenkire szükség van a céljaink elérése érdekében."

"Tudom, hogy hosszú utat kell megtennem, hogy jobb játékossá váljak, de mindent megteszek annak érdekében, hogy több szerepet kapjak és a csapat meghatározó tagja legyek."

A Juve először veszített pontot a Serie A idei kiírásában az Atalanta elleni döntetlen során és a hétvégén a jó formában lévő Laziot fogadják.

"Furcsa mérkőzés volt Bergamoban, mivel jól kezdtük a meccset, de nem tudtuk megtartani az előnyünket. Tanultunk kell az ilyen alkalmakból. A Lazio ellen elkezdhetjük az elvesztett pontok visszaszerzését illetve újra visszatérhetünk a régi kerékvágásba, mivel a VB selejtezők miatt egy intenzív hét áll mögöttünk."

"Az augusztusi Lazio elleni mérkőzés egy fájó emlék számunkra, de vissza akarunk vágni. A szombati egy teljesen más meccs lesz, mivel egyrészt az volt az első tétmérkőzésünk, másrészt a korábbi  meccs egy egymérkőzéses döntő volt Rómában."

"Tudjuk, hogy a Lazio egy erős csapat sok kiváló játékossal és bárkit képesek megverni. Ciro Immobile a Serie A egyik legjobb csatára, ezért különösen figyelnünk kell rá."

"A Scudettóért folyó harcban a fő riválisaink a Napoli és a Roma lesznek, de a Milan és az Inter is egyre jobban játszik. Ez egy teljesen más bajnokság lesz, mint a korábbiak és ugyanez igaz a Bajnokok Ligájára is, ahol a PSG is feliratkozott a potenciális győztesek listájára."

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció