dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

Andrea Pirlo visszavonult

Andrea Pirlo visszavonult

Andrea Pirlo nyílt levélben jelentette be visszavonulását és köszönetet mondott mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ilyen fantasztikus karriert fusson be labdarúgóként és a világ egyik legjobb középpályásává váljon.

Andrea Pirlo Bresciában kezdett el futballozni, majd megfordult az Inter, Milan és Juventus csapatában. 116-szor szerepelt a válogatottban, amellyel világ- és Európa-bajnoki címet szerzett. Utoljára az MLS-ben szereplő New York City játékosa volt.

 „Utolsó mérkőzésemhez érkeztem az MLS-ben. Ahogy a New York-i kalandom is véget ért szeretnék szólni néhány szót. Köszönöm mindenkinek a kedvességet, a támogatást, amit nyújtottak nekem ebben a lenyűgöző városban. Köszönöm a szurkolóknak, az edzői stábnak a háttérben dolgozóknak és a csapattársaimnak. Nemcsak a New York-i kirándulásom ért véget, hanem az az az út is, amelyet labdarúgóként végig jártam. Szeretném megragadni a lehetőséget és köszönetet mondani a családomnak, akik kitartottak mellettem és szerettek. Köszönöm minden csapatnak ahol játszhattam és minden csapattársamnak, akikkel megtiszteltetés volt együtt játszani és mindenkinek, aki segített, hogy ilyen fantasztikus karrierem legyen. Végül, de nem utolsósorban köszönöm minden rajongómnak, szurkolónak szerte a világon, hogy mindig támogattak. Örökre a szívembe zártalak benneteket.”   

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció